ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο: Τροχαίο λόγω βροχής – Προσοχή σε όλους τους οδηγούς

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 9.30 το πρωί του Σαββάτου στην εθνική οδό Ηρακλείου μεταξύ γέφυρας Παπαναστασίου και εξόδου Αι- Γιάννη Χωστού.

Ηράκλειο: Τροχαίο λόγω βροχής - Προσοχή σε όλους τους οδηγούς 2

Ο οδηγός τραυματίστηκε ελαφριά και για τον λόγο αυτό διασώστες του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο παρέλαβαν τον τραυματία, έναν ηλικιωμένο σε σχετικά καλή κατάσταση, μεταφέροντας τον στο νοσοκομείο.

Στο σημείο και η πυροσβεστική καθώς είχαν πέσει και λάδια στο οδόστρωμα.

Ηράκλειο: Τροχαίο λόγω βροχής - Προσοχή σε όλους τους οδηγούς 3

Πιθανότατα λόγω και την βροχόπτωσης, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προκλήθηκε ατύχημα.

Σε κάθε περίπτωση οδηγοί που κινούνται σε επαρχιακά και οδικά δίκυτα της Κρήτης, καλό είναι σήμερα να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους.

Η βροχή έχει μετατρέψει αρκετούς δρόμους σε παγίδες και σε συνδυασμό με την ολισθηρότητα του οδοστρώματος, το ενδεχόμενο να συμβεί ατύχημα είναι πολύ πιθανό αν δεν είναι αρκετά προσεκτικοί οι οδηγοί.

Την προσοχή των πολιτών εφιστά η Πολιτική Προστασία της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου, καθώς από τις πρώτες πρωινές ώρες σημειώνονται έντονες βροχοπτώσεις.

Σε σχετική ανακοίνωσή της συνιστά να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις, ενώ επισημαίνεται ότι ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δίνεται από τους οδηγούς στις διασταυρώσεις δρόμων με χείμαρρους, στις λεγόμενες «ιρλανδικές» διαβάσεις που λόγω της έντονης απορροής δεν θα πρέπει να διασχίζονται.

«Όλοι οι φορείς βρίσκονται σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από τα έντονα καιρικά φαινόμενα», προστίθεται στην ανακοίνωση.CNA Stream

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close