ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο: Τρία βραβεία για τον δήμο στα «Best City Awards 2023»

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Με ένα χρυσό βραβείο και δύο χάλκινα βραβεύθηκαν στα Best City Awards 2023 οι ψηφιακές εφαρμογές που θωρακίζουν το Δήμο Ηρακλείου σε περιόδους κρίσεων από φυσικά και τεχνολογικά συμβάντα και βελτιώνουν την ποιότητα των υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Το «Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Συμβάντων Πολιτικής Προστασίας» που λειτουργεί ο Δήμος, με στόχο να βοηθήσει σε καταστάσεις καταστροφών μέσω της αποτελεσματικής χρήσης των τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών απέσπασε το Χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Πληροφοριακά Συστήματα για την έγκαιρη προειδοποίηση και αντιμετώπιση κινδύνων και εκτάκτων καταστάσεων».

“ΧΡΥΣΟΣ

Η πλατφόρμα παρέχει όλους τους απαραίτητους μηχανισμούς για την αποτελεσματική διάχυση της πληροφορίας, καθώς και για την επικοινωνία των εμπλεκόμενων φορέων (περισσότεροι από 30 Οργανισμοί με 73 γραφεία οργανισμών) στο πλαίσιο της δημιουργίας μιας κοινής επιχειρησιακής εικόνας και της συνεργατικής διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού, των υποδομών και του εξοπλισμού. Επιπλέον, παρέχει τη δυνατότητα οπτικοποίησης της εκάστοτε πληροφορίας αναφορικά με την κατάσταση και τις συνθήκες, όσο εξελίσσεται η κατάσταση, σε πραγματικό χρόνο, με στόχο το συντονισμό, την άμεση ενημέρωση και την προστασία του κοινωνικού συνόλου.

Με το Χάλκινο βραβείο τιμήθηκε η εφαρμογή που έχει αναπτύξει η εταιρεία Crowdpolicy για το Δήμο. Πρόκειται για την «Ψηφιακή Κάρτα Δημότη» με την οποία οι δημότες θα μπορούν να ενημερώνονται για τις ψηφιακές υπηρεσίες και να έχουν άμεση προσωποποιημένη πρόσβαση σε υπηρεσίες χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες. Η «Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου ΑΕ» πήρε το Χάλκινο βραβείο για την «Πλατφόρμα Διαχείρισης Μητρώου Μελών & Συνδρομών Αθλητικών Δομών Δήμου Ηρακλείου» στο πλαίσιο της κατηγορίας «Συστήματα Διαχείρισης χώρων άθλησης, πολιτισμού́ & ψυχαγωγίας».

“IN_AND_OUT

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων και τα βραβεία παρέλαβε εκ μέρους του Δήμου Ηρακλείου ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Αναπτυξιακού Προγραμματισμού-Ψηφιακού Μετασχηματισμού Γιώργος Σισαμάκης.

Mechanical Solutions


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button