ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο: Τους παρακολουθούσαν μέσω τηλεφώνου και έβγαλαν «λαβράκι»


Η παρακολούθηση των τηλεφώνων υπόπτων για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην πόλη του Ηρακλείου φαίνεται πως έβγαλε «λαβράκι»!

Ηράκλειο: Τους παρακολουθούσαν μέσω τηλεφώνου και έβγαλαν «λαβράκι» 2

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε τέσσερις συλλήψεις αλλά και στην ταυτοποίηση δεκάδων ατόμων στο Ηράκλειο.

Κεντρικό πρόσωπο της «παρέας» φέρεται να είναι έγκλειστος σε σωφρονιστικό κατάστημα της χώρας και μέσα από το κελί του όπως όλα δείχνουν σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «ΠΑΤΡΙΣ», κινούσε τα νήματα.

Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν στενό συγγενικό πρόσωπο του, μία γυναίκα που επίσης συνδέεται με τον κρατούμενο και ένας κοινός τους φίλος. Σύμφωνα με έμπειρα στελέχη της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου η υπόθεση, που έχει πάρει πλέον το δρόμο της Δικαιοσύνης, έχει σοβαρό υπόβαθρο. Υποστηρίζεται, ότι όσο χρονικό διάστημα το κοινό τηλέφωνο των δύο ανδρών βρισκόταν υπό παρακολούθηση ταυτοποιήθηκαν περισσότεροι από 50 αγοραστές και περισσότερες από 500 αγοραπωλησίες ναρκωτικών.

Η τελευταία περίπτωση αγοραστή, ο οποίος μάλιστα συνελήφθη και χθες αφέθηκε, είναι πρόσωπο που ανήκει στα σώματα ασφαλείας, σύμφωνα με την ΠΑΤΡΙΣ. Αστυνομικοί της Δίωξης στο διάστημα αυτό κατάφεραν να συλλάβουν και άλλους αγοραστές και να τους συνδέσουν τεκμηριωμένα με την υπό διερεύνηση υπόθεση. Για την ιστορία, στους συλληφθέντες Αλβανούς αποδίδονται 120 φιξάκια κόκας, όλα βάρους 0,4 γραμμαρίων, τα οποία κατά την ΕΛΑΣ πωλούνταν προς 50 ευρώ έκαστο. Και αυτό ακόμα, το ισοβαρές της υπόθεσης, κατά τη Δίωξη, είχε ιδιαίτερη σημασία.

Ετικέτες

CNA Stream

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Close
Close