ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο: Το ΤΕΕ -TAK για τον κόλπο του Δερματά

Την ανάγκη να εκκινήσουν ξανά οι εργασίες στο κόλπο του Δερματά επισημαίνει σε επιστολή του προς τον Δήμο Ηρακλείου το Τμήμα Ανατολικής Κρήτης του Τεχνικού Επιμελητηρίου (ΤΕΕ/ΤΑΚ).

Στην επιστολή, το Επιμελητήριο κάνει εκτενή αναφορά στο ιστορικό της περιοχής και σε επαφές που είχε με αρμόδιους φορείς της περιοχής.

brands heaven2021

Όπως τονίζει η Διοικούσα επιτροπή του Επιμελητηρίου,την αρμοδιότητα διαχείρισης της συγκεκριμένης περιοχής έχει η αρμόδια Διεύθυνση του Υπουργείου Τουρισμού. Γι’ αυτό θα πρέπει να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να αποχαρακτηριστεί η περιοχή ως τουριστικός λιμένας.

Παράλληλα ζητά να γίνουν όλες οι νόμιμες ενέργειες για τη συνέχιση των εργασιών προκειμένου να αρθεί η επικινδυνότητα του έργου αλλά και να υλοποιηθεί η αρχιτεκτονική μελέτη που υπάρχει στην ευρύτερη περιοχή.

neratzoulis neo
Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button