Παρασκευή, 23 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΗράκλειο | Το λιμάνι διεκδικεί τον τίτλο του «κορυφαίου λιμανιού της Ευρώπης»

Ηράκλειο | Το λιμάνι διεκδικεί τον τίτλο του «κορυφαίου λιμανιού της Ευρώπης»

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου (ΟΛΗ Α.Ε.), με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει σήμερα, ότι το λιμάνι του Ηρακλείου επιλέχτηκε χτες ως φιναλίστ, στα 28α ετήσια βραβεία World Travel Awards (www.worldtravelawards.com), στην κατηγορία «Κορυφαίο λιμάνι της Ευρώπης για το 2021».

Η διαδικασία ψηφοφορίας και η ηλεκτρονική κάλπη έχουν ανοίξει ήδη και θα παραμείνουν ανοιχτά έως τις 14 Ιουλίου 2021, οι φιναλίστ μπορούν να ψηφιστούν από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και από τους επαγγελματίες του τουρισμού, καθώς και το ευρύ κοινό.

mechanical adv 2021

Ο ΟΛΗ Α.Ε. καλεί τους φίλους του να υποστηρίξουν την υποψηφιότητα του, τιμώντας τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου με την ψήφο τους!

apostolakis adv 2

Η λίστα των φιναλίστ στα ετήσια World Travel Awards για το 2021 στην κατηγορία “Κορυφαίο Λιμάνι της Ευρώπης” περιλαμβάνει 13 παγκοσμίως γνωστά ευρωπαϊκά λιμάνια, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται κορυφαίας σημασίας λιμάνια για τον κλάδο της κρουαζιέρας όπως η Βενετία, η Βαρκελώνη, το Σαουθάμπτον, η Μασσαλία, και το Άμστερνταμ.

Το Ηράκλειο και ο Πειραιάς είναι τα μόνα δύο ελληνικά λιμάνια, τα οποία περιλαμβάνονται στη λίστα των 13 φιναλίστ , η οποία δημοσιεύθηκε χτες, Τρίτη 30 Μαρτίου 2021.

Ο κ. Μηνάς Παπαδάκης, Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου στην σύντομη δήλωση του τόνισε ότι «η συμμετοχή του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου στην λίστα των υποψήφιων στην κατηγορία “Κορυφαίο Ευρωπαικό Λιμάνι, θεωρείται ως περαιτέρω αποδοχή του φιλόδοξου 5ετούς στρατηγικού επιχειρηματικού σχεδίου της Διοίκησης του ΟΛΗ για την ανάπτυξη του Ηρακλείου, ως κομβικής σημασίας προορισμού κρουαζιέρας στην Ανατολική Μεσόγειο και μια επιπλέον αναγνώριση του κρίσιμου ρόλου του Λιμένα του Ηρακλείου στην επανεκκίνηση της κρουαζιέρας το φθινόπωρο του 2020 στη Μεσόγειο, τόσο ως homeport, όσο και ως transit port.

Έχουμε δεσμευτεί για την πίστη μας στην επιχειρηματική αριστεία και θα συνεχίσουμε τη σκληρή και απολύτως εστιασμένη δουλειά μας κατά τη διάρκεια αυτής της εξαιρετικά κρίσιμης περιόδου της επανέναρξης της κρουαζιέρας για την σαιζόν 2021, μαζί με τους στρατηγικούς μας επιχειρηματικούς εταίρους από την παγκόσμια βιομηχανία κρουαζιέρας, τους οποίους ελπίζουμε να καλωσορίσουμε στο Ηράκλειο, την ναυτιλιακή πρωτεύουσα της Κρήτης, μέσα τους επόμενους μήνες, μόλις τα ελληνικά λιμάνια ανοίξουν ξανά για κρουαζιέρες ».

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble