ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο: Την έσωσε ο 12χρονος γιος της όταν προσπάθησε να τη βιάσει

Ένα αιματηρό επεισόδιο εκτυλίχθηκε χτες, στην περιοχή της Αρμάχας στην ενδοχώρα του Ηρακλείου. Το επεισόδιο συνδέεται με το «σίριαλ» των επιθέσεων σε βάρος μιας 49χρονης από 42χρονο.

Ειδικότερα, η 49χρονη είχε πέσει θύμα απόπειρας στραγγαλισμού και βιασμού από το 42χρονο και είχε γλιτώσει την τελευταία στιγμή, χάρη στη αντίδραση του ανήλικου γιου της. Ο 12χρονος είχε ακούσει τότε της φωνές της μητέρας του και άρχισε να χτυπά το δράστη με ένα μπουκάλι, αναγκάζοντας τον να τραπεί σε φυγή.

brands heaven2021

Αυτή τη φορά, ο 42χρονος εντόπισε τη γυναίκα σε ένα χωράφι στην Αρμάχα, ενώ μάζευε ελιές με τον 68χρονο σύντροφό της. Επιχείρησε να τη χτυπήσει, όμως ο 68χρονος αντέδρασε και στην προσπάθεια του να την προστατεύσει δέχτηκε μία μαχαιριά στο μηρό από το δράστη.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 42χρονου, καθώς θεωρείται άτομο διαταραγμένο και επικίνδυνο και αυτό γιατί έχει μεσολαβήσει μία ακόμη πράξη αντεκδίκησης σε βάρος της 49χρονης: Το σκυλάκι της οικογένειάς της είχε βρεθεί απαγχονισμένο σε ένα δέντρο. Ο δράστης της συγκεκριμένης ενέργειας είχε πηδήξει από το φράχτη του αγροκτήματος και είχε θανατώσει το σκυλάκι, με την πράξη του να θεωρείται ως κίνηση αντεκδίκησης και αποδίδεται στο μένος του 42χρονου καταζητούμενου.

neratzoulis neo
Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button