ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο | Θρίλερ με την εξαφάνιση της 27χρονης

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση της Μαρίας Καλλέργη, τα ίχνη της οποία χάθηκαν στις 3 Αυγούστου από το Ηράκλειο.

Το Χαμόγελο του Παιδιού όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του: “Στις 03/08/2021 εξαφανίστηκε από την περιοχή του Ηρακλείου Κρήτης, η Μαρία Καλλέργη, 27 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της ενήλικης και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της κατόπιν αιτήματος συγγενών της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Η Μαρία Καλλέργη έχει ύψος 1.65 μ., έχει βάρος 75 kg, έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε ένα φόρεμα χρώματος γκρι μαύρο, μαύρες σαγιονάρες και κρατούσε ένα πολύχρωμο σακίδιο πλάτης. Επίσης, η ενήλικη έχει σκουλαρίκι στη μύτη.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ https://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ https://bit.ly/missing-alert-apple”

swell adv 2021

Δείτε την ανάρτηση:

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Σχετικά άρθρα

Back to top button