Παρασκευή, 23 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΗράκλειο | Τεράστια Ελληνική σημαία στο ιστορικό φρούριο του Κούλε

Ηράκλειο | Τεράστια Ελληνική σημαία στο ιστορικό φρούριο του Κούλε

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Μία τεράστια ελληνική σημαία κοσμεί το ιστορικό ενετικό φρούριο Κούλε στο λιμάνι του Ηρακλείου με αφορμή τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.

Μάλιστα στο μήνυμά του ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου αναφέρει πως «φέτος το μήνυμα του 1821 για ενότητα, ομοψυχία και αλληλεγγύη είναι περισσότερο  ισχυρό στην δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα μας».

mechanical adv 2021

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΛΗ:

apostolakis adv 2

Η Διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, για την διπλή  γιορτή του Έθνους, στέλνει  μηνύματα πίστης, ελπίδας και εθνικής υπερηφάνειας.

Την 25η  Μαρτίου,  το Εθνος μας τιμά με σεβασμό και εορτάζει τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου που έχει συνδεθεί στη μνήμη μας άρρηκτα με  την Εθνεγερσία του 1821, που οδήγησε στην «Ανάσταση» του Γένους μας και στην εγκαθίδρυση του νεώτερου Ελληνικού Κράτους.

Ο Διευθύνων  Σύμβουλος του ΟΛΗ κ. Μηνάς Παπαδάκης,  τόνισε ότι η 25η Μαρτίου αποτελεί την εναρκτήρια ημερομηνία μιας νέας εποχής για την Ελλάδα, είναι η μέρα αγαλλίασης και τιμής για τον Ελληνισμό και τη Χριστιανοσύνη και ταυτόχρονα ημέρα εθνικής μνήμης. Γιορτάζουμε πάνω απ’ όλα τη θέληση ενός λαού να διεκδικήσει το δικαίωμα στην ελευθερία και  στην ανεξαρτησία. Οι ηρωικοί Πρόγονοί μας, κάτω από το ζυγό της σκληρής και πικρής σκλαβιάς, επαναστάτησαν και διεκδίκησαν την απόκτηση της ελευθερίας τους που αποτελεί, υπαρξιακή αρχή για τους Ελληνες. Το Έθνος των Ελλήνων τόλμησε, αγωνίστηκε με γενναιότητα και απαράμιλλο σθένος για να δημιουργήσει ένα κράτος Δικαιοσύνης, ένα φάρο Ειρήνης και  σταθερής Δημοκρατίας .

Φέτος συμπληρώνονται 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης. Φέτος εορτάζουμε την εθνική επέτειο κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες, αλλά με υπερηφάνεια πάντα και αποδίδοντας τιμή σε όσους αγωνίστηκαν για την ελευθερία.  Φέτος το μήνυμα του 1821 για ενότητα, ομοψυχία και αλληλεγγύη είναι περισσότερο  ισχυρό στην δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα μας.

Παραδειγματιζόμαστε από τον ηρωϊκο αγώνα των προγόνων μας αναφέρει ο Πρόεδρος του ΟΛΗ κ. Ιωάννης Βαρδαβάς  και στέλνει μήνυμα συμπόρευσης και ενότητας. Με βάση τις αξίες του ελληνισμού ενωμένοι θα  αντιμετωπίσουμε και θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες της πανδημίας και με αισιοδοξία θα ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις και προκλήσεις των καιρών, ώστε να πορευτούμε  σε ένα μέλλον ευημερίας.

Η Διοίκηση του ΟΛΗ  εύχεται  σε όλες και  όλους, Χρόνια Πολλά, Καλή δύναμη και  τα διαρκή διδάγματα των συνθημάτων της Επανάστασης ας αποτελούν τους οδηγούς  στους καθημερινούς πολύμορφους αγώνες μας.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble