ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο: Σύσκεψη για την δημόσια υγεία στο ΠΑΓΝΗ

Σύσκεψη για την δημόσια υγεία στο ΠΑΓΝΗ παρουσία της Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας και με συμμετοχή του Περιφερειάρχη Κρήτης

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Σε σύσκεψη που έγινε στο ΠΑΓΝΗ, παρουσία της Αναπληρωτή υπουργού Υγείας Μίνας Γκάγκα συμμετείχε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Στη διάρκεια της σύσκεψης που είχε ως αντικείμενο θέματα που αφορούν τις υποδομές και τις δράσεις δημόσιας υγείας, τονίστηκε η συνεισφορά της Περιφέρειας Κρήτης στη δημιουργία υποδομών στα νοσοκομεία του νησιού, η ενίσχυση με νέο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό των νοσοκομείων και των κέντρων υγείας καθώς και η στελέχωση των δομών υγείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας που χρηματοδοτήθηκαν από το Περιφερειακό Πρόγραμμα Κρήτης.

“ΧΡΥΣΟΣ

Παράλληλα, συζητήθηκαν οι προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης των δομών δημόσιας υγείας και των αναγκαίων προσθηκών σύγχρονου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού στα νοσοκομεία καθώς και προτεινόμενες δράσεις και έργα στο πλαίσιο της νέας προγραμματικής περιόδου 2021-2027.

Ο Σταύρος Αρναουτάκης ανέφερε πως η Περιφέρεια Κρήτης θα στηρίξει την βελτίωση και περαιτέρω αναβάθμιση των υπηρεσιών δημόσιας υγείας στο νησί, υπογραμμίζοντας πως η Κρήτη πρωτοπορεί και μπορεί να αποτελέσει πρότυπο καλών πρακτικών στον υγειονομικό χάρτη της χώρας.

“IN_AND_OUT


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button