Τετάρτη, 12 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΗράκλειο | Συμφωνία για διεκδίκηση των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων

Ηράκλειο | Συμφωνία για διεκδίκηση των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Σε συμφωνία για την διεκδίκηση των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων το 2023 ή το 2025 κατέληξαν ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός και ο υφυπουργός Αθλητισμού και Πολιτισμού Λευτέρης Αυγενάκης, σε συνάντηση που είχαν το Σάββατο στη Λότζια.

Για να προχωρήσει η διαδικασία, όπως τόνισαν και οι δυο, θα πρέπει να υπάρξει η σύμφωνη γνώμη από τα Δημοτικά Συμβούλια των Δήμων που θα εμπλακούν στην διεκδίκηση. Στη συζήτηση τέθηκαν επί τάπητος όλα τα θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, κυρίως τα έργα στις δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις όπως το Παγκρήτιο Στάδιο.

mechanical adv 2021

Αμέσως μετά τη συνάντηση ο κ. Αυγενάκης δήλωσε ότι ο στόχος να γίνει η Κρήτη αθλητικός προορισμός απαιτεί συνεργασία όλων των αρμόδιων φορέων, τουριστικών και αθλητικών, των νέων διοικήσεων των Ομοσπονδιών αλλά και της Πολιτείας που πρέπει όπως είπε «να βάλει πλάτη ώστε να έρθουν περισσότερες σημαντικές διοργανώσεις στην Κρήτη και περισσότερα χρήματα για υποδομές».

apostolakis adv 2

Επιπλέον ο κ. Αυγενάκης αναφέρθηκε στα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν ώστε να μπορέσουν ο Δήμος Ηρακλείου, με την ενδεχόμενη συνεργασία των Δήμων Μαλεβιζίου και Χερσονήσου, να διεκδικήσουν τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες του 2023 ή του 2025.

«Εφόσον συμφωνήσουν τα Δημοτικά Συμβούλια, η Πολιτεία μπορεί να αναλάβει το κόστος των εγκαταστάσεων, οι οποίες στη συνέχεια θα μείνουν στην πόλη. Μιλήσαμε και για την πορεία των έργων και των μελετών στο Παγκρήτιο Στάδιο. Αποτελούν βέβαια ευθύνη του Δήμου κυρίως, ωστόσο φυσικά και μας ενδιαφέρουν. Το ευχάριστο είναι ότι έχουμε βρει μια κοινή συνισταμένη, διότι ο τόπος μας, το Ηράκλειο, μας χρειάζεται όλους, να δουλέψουμε μαζί και να φέρουμε αποτελέσματα. ‘Αλλωστε από αυτά κρινόμαστε και όχι από τις καλές προθέσεις» κατέληξε ο κ. Αυγενάκης.

Ο δήμαρχος από την πλευρά του τόνισε ότι «η συνεργασία είναι έτσι κι αλλιώς καλή και «ευελπιστούμε ότι θα συνεχιστεί έτσι, προς όφελος των δημοτών και της πόλης».

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble