Δευτέρα, 17 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΗράκλειο: Στο σπίτι του, σε καλή κατάσταση, το νέο κρούσμα κορωνοϊού

Ηράκλειο: Στο σπίτι του, σε καλή κατάσταση, το νέο κρούσμα κορωνοϊού

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Ένα νέο κρούσμα κορωνοϊού, μετά από ένα μήνα χωρίς να καταγραφεί ούτε ένα, επιβεβαιώθηκε σήμερα στην Κρήτη. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 60χρονο ο οποίος μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ με τα συμπρώματα του ιού. Υποβλήθηκε σε τεστ και σήμερα βρέθηκε θετικός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μία περίπτωση χωρίς ιστορικό με τους ειδικούς να πιθανολογούν ότι κόλλησε από κάποιον ασυμπτωματικό.

mechanical adv 2021

Σύμφωνα με τον Καθηγητή Κλινικής Ιολογίας και Διευθυντή του Εργαστηρίου Κλινικής Ιολογίας του  ΠΑΓΝΗ Γιώργο Σουρβίνο που μίλησε απόψε στο Ράδιο Κρήτη, στο εργαστήριο από την αρχή που ξεκίνησε ο κορωνοϊός μέχρι και σήμερα, έχουν εξεταστεί 1850 δείγματα εκ των οποίων τα 16 ήταν τα θετικά.

apostolakis adv 2

Σύμφωνα με την Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, κ. Λένα Μπορμπουδάκη που επίσης μίλησε στο Ράδιο Κρήτη και στο ekriti.gr, ο 60χρονος παραμένει στο σπίτι του, είναι συνεργάσιμος και έχει ήπια συμπτωματολογία. “Βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους γιατρούς του ΠΑΓΝΗ” λέει η κ. Μπορμπουδάκη και συμπληρώνει οτι “το νέο κρούσμα επιβεβαιώνει ότι θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν ειδικά έχουμε μία πανδημία” και πως “το ότι είχαμε νέο κρούσμα κορωνοϊού στην Κρήτη, δεν αποτελεί έκπληξη”.

Γιώργος Ι. Παπαδάκης

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble