ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο: Σοβαρό τροχαίο – Φορτίο νταλίκας έπεσε πάνω σε ΙΧ (pics)

Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα! Το σοβαρό τροχαίο έλαβε χώρα εντός του χωριού και συγκεκριμένα λίγο πριν τη διακλάδωση προς Γέργερη.

Το μεγάλο όχημα κατευθυνόταν προς Ηράκλειο, ενώ το ΙΧ αυτοκίνητο είχε κατεύθυνση προς Γέργερη.

Οδηγός νταλίκας φορτωμένης με 27 τόνους αντίβαρα (4 μεγάλα) ανυψωτικού γερανού, ενώ έπαιρνε μία ελαφριά στροφή, τα αντίβαρα που ήταν φορτωμένα στην νταλίκα, δεν ήταν σωστά τοποθετημένα με αποτέλεσμα να γλιστρήσουν και να χτυπήσουν πλαγιομετωπικά ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο ΙΧ αυτοκίνητο το οποίο επέβαιναν ένας 61χρονος άνδρας με τη σύζυγό του 54 ετών, κατευθυνόμενοι προς την Γέργερη και λίγο πριν τη διασταύρωση, βλέπουν το βαρύ όχημα να κατευθύνεται κατά πάνω τους.

Ευτυχώς ο 61χρονος οδηγός του ΙΧ είχε την προνοητικότητα να σταματήσει στην άκρη του δρόμου και βλέποντας την νταλίκα να κινείται απειλητικά με κατεύθυνση τον ίδιο και to όχημά, το οποίο οδηγούσε, σταμάτησε και άρχισε να κορνάρει.

Ο οδηγός της νταλίκας στην προσπάθειά του να ανακτήσει τον έλεγχο του μεγάλου οχήματος, έχασε ένα μεγάλο αντίβαρο από το μεγάλο όχημα με αποτέλεσμα να χτυπήσει το άλλο όχημα πλαγιομετωπικά.

Το ζευγάρι βγήκε από το αυτοκίνητο σε κατάσταση σοκ, ωστόσο ευτυχώς είχαν άγιο, καθώς δεν έπαθαν το παραμικρό.

Στο σημείο αυτή τη στιγμή ο δρόμος είναι κλειστός και επικρατεί μεγάλη αναστάτωση, ενώ έχει σπεύσει οδική βοήθεια, καθώς και γερανός ώστε να σηκώσει τα αντίβαρα που έχουν φύγει από το όχημα μεγάλου κυβισμού και να ελευθερώσει το δρόμο.

Η νταλίκα σύμφωνα με πληροφορίες ανήκει σε ανάδοχο του έργου του δρόμου Μεσαράς – Ηρακλείου, όπου εκτελούνται έργα.

Στο σημείο μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει σπεύσει η Τροχαία, αλλά άνδρες από το Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Μύρωνα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, οι κάτοικοι είναι εκείνοι που ρυθμίζουν την κυκλοφορία.

Μία παράπλευρη απώλεια αυτού του σοβαρού τροχαίου, ήταν να σπάσει μία σωλήνα, κατά πάσα πιθανότητα αποχέτευσης, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η δυσοσμία είναι έντονη στην περιοχή.

Όποιος θέλει να περάσει από Αγ. Βαρβάρα θα πρέπει να κάνει παράκαμψη και να περάσει από τη Μεγάλη Βρύση.

Πηγή
Νέα Κρήτη

CNA Stream

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close