Πέμπτη, 15 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΗράκλειο | «Σφραγίζεται» το ΠΑΓΝΗ μετά τα 41 κρούσματα

Ηράκλειο | «Σφραγίζεται» το ΠΑΓΝΗ μετά τα 41 κρούσματα

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Αυστηρά μέτρα ισχύουν από σήμερα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου – Αντιδράσεις από το Σωματείο Εργαζομένων, που ζητά να παραμείνουν ανοιχτές οι έξοδοι κινδύνου

Αυστηρότερα μέτρα ισχύουν από σήμερα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου Κρήτης, που εντοπίστηκαν 41 κρούσματα κορωνοϊού σε ασθενείς, συνοδούς και ιατρονοσηλευτικό προσωπικό.

mechanical adv 2021

Στο νοσοκομείο λειτουργεί πλέον μόνον η κεντρική είσοδος. Όλες οι άλλες έχουν κλείσει για να τηρηθούν τα προβλεπόμενα μέτρα για τους συνοδούς ασθενών.

apostolakis adv 2

Ο διοικητής του Νοσοκομείου Γιώργος Χαλκιαδάκης δήλωσε στο ΣΚΑΪ Κρήτης ότι η επιμόλυνση ξεκίνησε από συνοδούς ασθενών. Πλέον, για να εισέλθει κάποιος στο ΠΑΓΝΗ θα πρέπει να έχει αποτελέσματα από rapid test ενώ χρειάζεται ειδική άδεια από τους διευθυντές των κλινικών για να μπουν συνοδοί ασθενών στο νοσοκομείο. Παράλληλα, όλοι οι νοσηλευόμενοι από σήμερα θα υποβληθούν σε τεστ PCR.

Αντιδράσεις για τα «λουκέτα» στις πόρτες

Ωστόσο το Σωματείο Εργαζομένων του ΠΑΓΝΗ αντιδρά στην απόφαση της διοίκησης του νοσοκομείου, ζητώντας να παραμείνουν ανοιχτές οι έξοδοι κινδύνου. Σύμφωνα με το Σωματείο, πρόκειται για μία επικίνδυνη απόφαση, καθώς δεν είναι δυνατόν ένα κτηριακό συγκρότημα όπως το ΠΑΓΝΗ, με πάνω από 2.000 εργαζομένους και εκατοντάδες ασθενείς και συνοδούς, να εξυπηρετείται από μία είσοδο.

Αναλυτικά σε ανακοίνωσή του το σωματείο αναφέρει:

«Το Σωματείο Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ καταγγέλλει την απόφαση της διοίκησης του νοσοκομείου να κλείσει ΟΛΕΣ τις εισόδους/εξόδους του νοσοκομείου με λουκέτα και να αφήσει ανοιχτή μόνο την κεντρική είσοδο.

Αυτή η κίνηση της διοίκησης φανερώνει ότι δεν έχει κανένα πλάνο προστασίας, καμία στρατηγική και παίρνει επικίνδυνες αποφάσεις οι οποίες ΔΕΝ αντιμετωπίζουν το πρόβλημα.

Δεν είναι δυνατόν ένα μεγάλο κτιριακό συγκρότημα, όπως είναι το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, με πάνω από 2000 εργαζόμενους και εκατοντάδες ασθενείς και συνοδούς, να εξυπηρετείται από μία μόνο είσοδο.

Δημιουργεί ανασφάλεια και επικινδυνότητα σε περίπτωση πυρκαγιάς ή σεισμού.

Ενισχύει το συνωστισμό-συγχρωτισμό στην κεντρική είσοδο του νοσοκομείου.

Απαιτούμε ΤΩΡΑ:

Να αφαιρεθούν τα λουκέτα από τις εξόδους κινδύνου ώστε να μπορούν να ανοιχτούν από τη μέσα μεριά σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης και να τηρηθεί η κείμενη νομοθεσία για την ασφάλεια.

Να πραγματοποιούνται δωρεάν rapid test σε χώρο έξω από το νοσοκομείο σε ΟΛΟΥΣ».

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble