ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο: Πρώτο βραβείο στο Βενιζέλειο νοσοκομείο για την εμβολιαστική κάλυψη

Η εμβολιαστική κάλυψη του προσωπικού του Βενιζελείου έναντι της γρίπης άγγιξε 89,3% – Στην τέταρτη θέση πανελλαδικά το Νοσοκομείο Ρεθύμνου, με ποσοστό 58,3%. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου βραβεύεται για την εμβολιαστική κάλυψη του προσωπικού έναντι της γρίπης.

Tο Βενιζέλειο Νοσοκομείο είναι πανελλαδικά πρώτο στην εμβολιαστική κάλυψη του προσωπικού έναντι της γρίπης για τον περασμένο χειμώνα (2018-2019), με ποσοστό 89,3%.

caffeine adv2020b

Σε σχετική ανακοίνωση της Ένωσης Εργαζομένων στο νοσηλευτικό ίδρυμα επισημαίνονται τα εξής:

«Συγχαρητήρια σε όλους τους εργαζόμενους και τις υπηρεσίες που συμμορφώθηκαν με τις εμβολιαστικές οδηγίες και συνεργάστηκαν για την πραγματοποίηση αυτού του υψηλού ποσοστού, ως απόδειξη της ευαισθητοποίησης και του υψηλού αισθήματος ευθύνης απέναντι στους ασθενείς μας.

neratzoulis neo

Η σημαντική αυτή διάκριση είναι το αποτέλεσμα της δουλειάς του τμήματος Υγιεινής και Ασφάλειας και συγκεκριμένα της επισκέπτριας υγείας, κας Μαυρακάκη Γεωργίας».

Η ανακοίνωση της Διοίκησης του Βενιζελείου Νοσοκομείου:

«Το προσωπικό του Βενιζελείου νοσοκομείου, κατάφερε να φέρει το νοσοκομείο στην πρώτη θέση σε όλη την Ελλάδα, στην εμβολιαστική κάλυψη του έναντι της γρίπης, με ένα εντυπωσιακό ποσοστό 89,3%. Με τον τρόπο αυτό, δηλώνει τον επαγγελματισμό και την ευθύνη που έχει απέναντι στους ασθενείς και την αέναη προσπάθεια για προαγωγή της ασφάλειας ασθενών και εργαζομένων.

Η Διοίκηση ευχαριστεί όλο το προσωπικό που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για να αναδειχθεί το νοσοκομείο μας ως ασπίδα προστασίας απέναντι στη γρίπη, ως απτή απόδειξη της ευαισθητοποίησης και του υψηλού αισθήματος ευθύνης απέναντι στους ασθενείς μας. Ιδιαίτερα ευχαριστεί το Τμήμα Υγιεινής και Ασφάλειας που, υπό την προϊσταμένη κα Μαυρακάκη Γεωργία, έθεσε το Βενιζέλειο, πανελλαδικά, στη κορυφή των νοσοκομείων που «νοιάζονται»».

Στην τέταρτη θέση το Νοσοκομείο Ρεθύμνου

Βραβείο για την επίτευξη της τέταρτης θέσης στην εμβολιαστική κάλυψη κατά της γρίπης των εργαζομένων πανελλαδικά, την περίοδο 2018-2019, μεταξύ των Μονάδων Υγείας του ΕΣΥ, πήρε από το Υπουργείο Υγείας και τον Εθνικό Οργανισμός Δημόσιας Υγείας το Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Το Νοσοκομείο Ρεθύμνου καταφέρνει κάθε χρόνο να έχει πολύ υψηλή εμβολιαστική κάλυψη των εργαζομένων κατά της γρίπης και για την περίοδο 2018-2019 επιτεύχθηκε να βρίσκεται στην τέταρτη θέση πανελλαδικά με ποσοστό 58,3%.

Η ανακοίνωση της Διοίκησης του Νοσοκομείου Ρεθύμνου:

«Η διοίκηση του Νοσοκομείου και το Δ.Σ. οφείλουν να συγχαρούν δημόσια τους εργαζόμενους οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στην ηθική υποχρέωσή τους και συνέβαλαν στη βελτίωση και διασφάλιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών του νοσοκομείου», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Επίσης, η διοίκηση συγχαίρει «τα μέλη της Επιτροπής Νοσοκομειακών Λοιμώξεων του νοσοκομείου και την πρόεδρό της ιατρό Ελένη Ιωαννίδου, παθολόγο-λοιμωξιολόγο, και όλους που οργάνωσαν και εργάστηκαν για την υλοποίηση του έργου». 

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button