ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο: Προσλήψεις ιατρών σε νοσοκομεία της πόλης

Στο πλαίσιο της ενίσχυσης των Κλινικών και Τμημάτων μας σε συνεργασία με την 7η ΥΠΕ και των κατευθύνσεων του Υπουργείου Υγείας, σύμφωνα και με το επιχειρησιακό σχέδιο ανάπτυξης του Νοσοκομείου μας, προκηρύχθηκαν σήμερα Τετάρτη, 28/03/2018 είκοσι συνολικά θέσεις μονίμων ιατρών Ε.Σ.Υ, διαφόρων ειδικοτήτων και για τα δύο νοσοκομεία, ΠαΓΝΗ και Γ.Ν «ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ».

Έχει δοθεί ιδιαίτερη προτεραιότητα στη προκήρυξη όλων των μονίμων θέσεων για τα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ), καθώς βασικός στόχος είναι η αυτόνομη λειτουργία τους, για την καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Πιο συγκεκριμένα, για το ΠαΓΝΗ :

Προκηρύχθηκαν δέκα (10) θέσεις ιατρών Ε.Σ.Υ, εκ των οποίων οι επτά (7) αφορούν το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) και οι τρεις (3) αφορούν την Καρδιολογική, Οδοντιατρική και Παιδιατρική Κλινική , με τις αντίστοιχες ειδικότητες.Για το Γ.Ν «ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ»:

Προκηρύχθηκαν δέκα (10) θέσεις ιατρών Ε.Σ.Υ, εκ των οποίων οι επτά (7) αφορούν το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) και οι τρεις (3) αφορούν τη Νευρολογική Κλινική, την Κλινική Παθολογικής Ογκολογίας και το Ακτινοδιαγνωστικό Εργαστήριο, με τις αντίστοιχες ειδικότητες.
Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr , ξεκινάει την Τρίτη 10/04/2018 ώρα 12:00μ.μ και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 27/04/2018 και ώρα 23:59.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τις προκηρύξεις αναλυτικά, στις ιστοσελίδες των δυο νοσοκομείων, www.pagni.gr και www.venizeleio.gr.

CNA Stream

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close