Πέμπτη, 15 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΗράκλειο | Στοχευμένες δράσεις σε γειτονιές και κοινότητες από την υπηρεσία καθαριότητας

Ηράκλειο | Στοχευμένες δράσεις σε γειτονιές και κοινότητες από την υπηρεσία καθαριότητας

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Στοχευμένες δράσεις καθαριότητας, σε γειτονιές, τοπικές και δημοτικές κοινότητες και οικισμούς του Δήμου Ηρακλείου ξεκινάει η Υπηρεσία Καθαριότητας από το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου και κάθε Σάββατο (όταν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν). Στόχος αυτών των δράσεων να βελτιωθεί κι άλλο το επίπεδο της καθαριότητας σε αυτές τις περιοχές.

Συγκεκριμένα, στην εκάστοτε περιοχή όπου θα πραγματοποιείται η στοχευμένη παρέμβαση, θα επιχειρείται, πέρα από τον τακτικό καθαρισμό, σχολαστικότερη καθαριότητα σε χώρους συνάθροισης κοινού, όπως σχολεία, πλατείες, εμπορικούς δρόμους, εκκλησίες, παιδικές χαρές, αθλητικούς χώρους και κεντρικές οδικές αρτηρίες. Την δράση θα αναλαμβάνει ομάδα εργαζομένων με ικανό αριθμό οδοκαθαριστών που θα συνοδεύεται από το πιεστικό πλυστικό μηχάνημα έργου και ψεκαστικό μηχάνημα το οποίο θα απολυμαίνει προληπτικά τους κοινόχρηστους χώρους και τον αστικό εξοπλισμό για την αποφυγή διασποράς του Covid 19.

mechanical adv 2021

Επίσης, θα συνδράμει μικρό φορτηγό για απομάκρυνση πιθανών ογκωδών αντικειμένων και απορριμματοφόρο. Η νέα υπηρεσία ξεκινά το προσεχές Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, σε συγκεκριμένα σημεία της Νέας Αλικαρνασσού. Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός δήλωσε σχετικά: «Ευελπιστούμε ότι η νέα δράση που ξεκινάμε στις γειτονιές και τις κοινότητες του Δήμου μας, θα συντελέσει ώστε να βελτιωθεί κι άλλο η εικόνα της πόλης στον τομέα της καθαριότητας. Παρά το γεγονός ότι η πρόοδος είναι εμφανής, η προσπάθειά μας για ένα καθαρό Ηράκλειο, από το ιστορικό του κέντρο μέχρι και τον πιο απομακρυσμένο οικισμό δεν σταματά ποτέ. Χαιρόμαστε που σε αυτήν συμμετέχουν όλο και περισσότεροι δημότες με την καθημερινή τους συμπεριφορά στη διαχείριση των απορριμμάτων τους καθώς και με τον σεβασμό του δημόσιου χώρου που επιδεικνύουν. Θέλω με την ευκαιρία να ευχαριστήσω και τους εργαζομένους στην Υπηρεσία Καθαριότητας, οι οποίοι δουλεύουν με ευσυνειδησία, μέσα στις δύσκολες υγειονομικά συνθήκες που όλοι βιώνουμε».

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble