ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο, ΠΑΓΝΗ: Εκτός νοσοκομείου τα αυτοκίνητα συνοδών και επισκεπτών!


Τάξη στο μπάχαλο που επικρατεί στο πάρκινγκ του ΠΑΓΝΗ προσπαθεί να βάλει η Διοίκηση του Νοσοκομείου περιορίζοντας κατά πολύ την είσοδο συνοδών ασθενών, στους χώρους στάθμευσης.Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο ekriti ο Διοικητής του νοσοκομείου Γιώργος Χαλκιαδάκης, “σταδιακά οι συνοδοί ασθενών θα μείνουν έξω από νοσοκομείο. Στο πάρκινγκ του νοσοκομείου υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός θέσεων για τους επισκέπτες. Όταν αυτός ο αριθμός καλυφθεί, τότε οι οι υπόλοιποι θα πρέπει να σταθμεύουν έξω από το νοσοκομείο όπως γίνεται σε πολλά νοσοκομεία”.

Σύμφωνα με τον Διοικητή, το εγχείρημα να περιοριστεί το ποιος μπαίνει στο νοσοκομείο με το αυτοκίνητό του, θα γίνει σε μία προσπάθεια να διευκολυνθεί η πρόσβαση των ασθενοφόρων. “Δεν γίνεται να μπαίνει ο καθένας και να αφήνει το αυτοκίνητό του έξω από την πόρτα των ΤΕΠ η οπουδήποτε αλλού” αναφέρει ο κ. Χαλκιαδάκης και τονίζει  πως ο έλεγχος εισόδου που έχει ήδη αρχίσει, σταδιακά θα ενταθεί.

Στόχος είναι στο άμεσο μέλλον, οι συνοδοί ασθενών αλλά και όσοι επισκέπτονται έναν άρρωστο στο νοσοκομείο, να σταθμεύουν εκτός νοσοκομείου.

Ο κ. Χαλκιαδάκης καταλήγει λέγοντας πως “θα γίνει προσπάθεια με την εταιρεία που διαχειρίζεται το ιδιωτικό πάρκινγκ έναντι του νοσοκομείου, έτσι ώστε η πρώτη μισή ώρα στάθμευσης των επισκεπτών, να είναι δωρεάν έτσι ώστε όταν κάποιος έρθει για να πάρει εξετάσεις ή για να δει για λίγο έναν ασθενή, να μην χρειάζεται να πληρώσει”.

Πηγή
Με πληροφορίες από ekriti
Ετικέτες

CNA Team

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από τις 7 Σεπτεμβρίου του 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.

Σχετικά άρθρα

Close
Close