ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο: Ορκίσθηκε σήμερα το νέο δημοτικό συμβούλιο

Σε πανηγυρικό κλίμα και με τα φλας να έχουν πάρει φωτιά, έγινε σήμερα στις 11 το πρωί, στην κατάμεστη αίθουσα της βασιλικής του Αγίου Μάρκου, η τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου και όλων των εκλεγέντων μελών των κοινοτικών συμβουλίων του Δήμου.

Τον αγιασμό τέλεσε ο σεβ. Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος και αμέσως μετά δόθηκε ομαδικά ο όρκος των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου.

caffeine adv 2021

Σε σύντομη ομιλία του ο Δήμαρχος Βασίλης Λαμπρινός τόνισε μεταξύ άλλων: “Ξεκινάμε μια νέα πορεία. Επιδιώκουμε τη μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση. Υποχρέωση μας να οδηγήσουμε το Ηράκλειο στο μέλλον που του αξίζει. Γνωρίζουμε τις ανάγκες της καθημερινότητας. Βασιζόμαστε στη σχέση ειλικρίνειας μεταξύ των δημοτικών παρατάξεων. Επιθυμούμε τη γόνιμη και δημοκρατική συνεργασία με όλα τα μέλη του Δημοτικού συμβουλίου. Θα διαφυλάξουμε την ανεξαρτησία της δημοτικής αρχής. Αντίπαλος μας είναι μόνο τα προβλήματα. Δεν χρειάζεται εφησυχασμος. Η πόλη είναι πάνω από όλους. Στην προσπάθεια αυτή δεν υπάρχουν προσωπικές διάφορες. Η προσωπική μας στάση θα καθορίσει το μέλλον του τόπου”.

Την τελετή τίμησε με την παρουσία του και ο Περιφερειάρχης Κρήτης Στ. Αρναουτάκης.

neratzoulis neo

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button