ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο | Ομολόγησε ο δολοφόνος του 39χρονου κτηνοτρόφου – Ήταν ο εργάτης του

Οι εξελίξεις στο θέμα της δολοφονίας του 39χρονου κτηνοτρόφου στη Μεσαρά Ηρακλείου στην Κρήτη είναι ραγδαίες. Ομολόγησε τη δολοφονία ο εργάτης του, που κατάγεται από τη Ρουμανία.Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θέμα της στυγερής εκτέλεσης του 39χρονου κτηνοτρόφου στη Μεσαρά του νομού Ηρακλείου στην Κρήτη, καθώς το μεσημέρι της Τρίτης (24/08) ομολόγησε τη δολοφονία του ο εργάτης που είχε το θύμα. Υπόθεση που έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία.

Πρόκειται για άνδρα από τη Ρουμανία, που ο εκλιπών τον απασχολούσε στα πρόβατά του και ο οποίος διέμενε σε σπιτάκι στην κτηνοτροφική μάντρα του 39χρονου, ακριβώς απέναντι από το σπίτι της οικογένειας.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θρήνος για τον 40χρονο κτηνοτρόφο από το Ηράκλειο

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, σύμφωνα με αστυνομικούς κύκλους, ο φερόμενος ως δράστης επικαλέστηκε ως κίνητρο της δολοφονίας αφενός οικονομικούς λόγους και αφετέρου ότι το θύμα του συμπεριφερόταν βίαια.

Να σημειωθεί ότι ο Ρουμάνος είχε ισχυριστεί ότι δέχτηκε κι αυτός πυρά από τον δολοφόνο του αφεντικού του, επιχείρησε δηλαδή να αποπροσανατολίσει τις έρευνες των αρχών, παρουσιάζοντας και τον εαυτό του ως θύμα.

swell adv 2021

Τα λεγόμενα του δεν φαίνεται να έπεισαν τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ηρακλείου, που τον έθεσαν υπό στενό κλοιό από την πρώτη στιγμή.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Ο τρόπος με τον οποίο εκτελέστηκε ο 39χρονος δείχνει ότι ο δράστης ήξερε τις κινήσεις και τις συνήθειες του θύματος, ήξερε ότι τα βράδια καθόταν στη βεράντα του σπιτιού του και του έστησε καρτέρι. Είναι χαρακτηριστικό ότι τον εκτέλεσε λίγα λεπτά αφού είχε αποχωρήσει η σύζυγός του από το σπίτι για να πάει σε φαρμακείο.

Το βράδυ της δολοφονίας, είχε μόλις επιστρέψει από το σούπερ μάρκετ, και βρισκόταν έξω από το σπίτι, κάνοντας διάφορες δουλειές.


Σχετικά άρθρα

Back to top button