ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο: Ο δήμος απομακρύνει τα παράνομα τραπεζοκαθίσματα και αντικείμενα

Τραπεζοκαθίσματα από καφετέρια στην πλατεία Ελευθερίας, απομάκρυνε η Δημοτική Αστυνομία στο Ηράκλειο – Παράλληλα, συνεχίζεται η απομάκρυνση αντικειμένων που χρησιμοποιούνται παράνομα για την «εξασφάλιση» θέσεων στάθμευσης.

Στην απομάκρυνση των τραπεζοκαθισμάτων από καφετέρια στην πλατεία Ελευθερίας, προχώρησε το πρωΐ της Παρασκευής η Δημοτική Αστυνομία Ηρακλείου.

caffeine adv 2021

Σύμφωνα με τον Δήμο, στο συγκεκριμένο κατάστημα είχαν γίνει επανειλημμένοι έλεγχοι και μάλιστα είχαν επιβληθεί και πρόστιμα, ωστόσο ο ιδιοκτήτης δεν έχει προχωρήσει στην έκδοση άδειας χρήσης κοινόχρηστου χώρου για το τρέχον έτος.

Συνεχίζεται η προσπάθεια της Δημοτικής Αστυνομίας να απομακρύνει τα διάφορα αντικείμενα που χρησιμοποιούνται για την «εξασφάλιση» μίας θέσης στάθμευσης.

neratzoulis neo

Σε τακτά χρονιά διαστήματα πραγματοποιεί εξορμήσεις σε συνεργασία με την Διεύθυνση Καθαριότητας για την απομάκρυνση των αντικειμένων αυτών από το οδόστρωμα, τα οποία χρησιμοποιούν οι ιδιοκτήτες για να «εξασφαλίζουν» θέσεις στάθμευσης.

Την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου, το αρμόδιο συνεργείο που συγκροτήθηκε μετά από καταγγελία πολιτών, προχώρησε σε αυτοψία, καταγραφή και απομάκρυνση αντικειμένων στις περιοχές του Μασταμπά, της Θερίσσου, του Ατσαλένιου, του Πόρου και της Νέας Αλικαρνασσού.

Να σημειωθεί ότι η τοποθέτηση αντικειμένων στο οδόστρωμα ελλοχεύει κινδύνους για τους πεζούς και τους διερχόμενους οδηγούς, γι’ αυτό απαγορεύεται και τιμωρείται σύμφωνα με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου με αριθμό 459/2007 (σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ. άρθρο 48) με πρόστιμο 200 ευρώ.

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button