ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο | Νεό κρούσμα κορωνοϊού στην Ογκολογική Κλινική του Βενιζέλειου

Ένα νέο κρούσμα εντοπίστηκε στην Ογκολογική Κλινική του Βενιζέλειου Νοσοκομείου.

Ο ασθενής έχει μεταφερθεί ήδη στην Κλινική covid ενώ στενείς συγγενείς του θα υποβληθούν σε τεστ.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Υπενθυμίζεται ότι στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο εδώ και λίγες ημέρες ισχύουν νέα μέτρα και συγκεκριμένα:

Απαγορεύεται η είσοδος στο Νοσοκομείο. Όλες οι είσοδοι του Νοσοκομείου θα παραμένουν κλειστές και προσβάσιμες μόνον με τις ειδικές ηλεκτρονικές κάρτες εισόδου του εργαζόμενου προσωπικού.

Θα επιτρέπεται η είσοδος και παραμονή μόνον ενός συνοδού ανά ασθενή με γραπτή άδεια από τον Διευθυντή κλινικής, και μόνον εφόσον είναι απόλυτη ανάγκη. Οι συγγενείς θα επιδεικνύουν αρνητικό έλεγχο rapid test, ο οποίος έγινε εντός της τελευταίας εβδομάδας.

kingeight 2021a neratzoulis neo bakaliko lagos

Οι αποκλειστικοί/ες Νοσοκόμοι/ες Ατομικής φροντίδας θα προσκομίζουν αρνητικό rapid τεστ (το οποίο έγινε εντός της τελευταίας εβδομάδας).

Οι ασθενείς, οι οποίοι προσέρχονται στα τακτικά ιατρεία κατόπιν συνεννοήσεων με θεράποντες ιατρούς για follow up εξέταση θα καταγράφονται σε ημερήσια λίστα από τον ιατρό που τους υποδέχεται (ραντεβού ανά 15-20 λεπτά) και θα εισέρχονται στο νοσοκομείο την ώρα του ραντεβού τους.

Η τήρηση της λίστας και της ώρας προσέλευσης θα ελέγχεται από το προσωπικό φύλαξης στην είσοδο των τακτικών ιατρείων. Οι εξεταζόμενοι δεν θα κυκλοφορούν στους διαδρόμους, αλλά θα κάθονται (με την δέουσα απόσταση) στα καθίσματα των χώρων αναμονής.

Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button