ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο: Νεκρός 16χρονος στο Ενετικό Λιμάνι – Σκαρφάλωσε σε τοίχο τεσσάρων μέτρων

Τραγική κατάληξη για τον 16χρονο που έπεσε στο ενετικό λιμάνι του Ηρακλείου το απόγευμα της Κυριακής.

Ο 16χρονος, είχε πέσει και είχε σφηνώσει το σώμα του στους κυματοθραύστες του λιμενοβραχίονα του Ενετικού Λιμανιού απεγκλωβίστηκε νεκρός.

Για τον απεγκλωβισμό του νεαρού αγοριού, καθώς και για τις πρώτες βοήθειες έσπευσαν άμεσα το ΕΚΑΒ, το Λιμενικό, καθώς και άνδρες της ΕΜΑΚ, ενώ στο σημείο επικράτησε μεγάλη αναστάτωση.

Για αρκετή ώρα επιχειρούσαν άνδρες της ΕΜΑΚ και του Λιμενικού για τον απεγκλωβισμό του.

Σύμφωνα με τον λιμενάρχη Ηρακλείου κ. Ευθύμιο Δουβή, ο οποίος μίλησε στην κάμερα της ΚΡΗΤΗ TV και στο κεντρικό δελτίο του Σταθμού, ο «16χρονος έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος», που σύμφωνα με τον ίδιο η πτώση του 16χρονου ήταν από 4 μέτρα ύψος.

«Από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο σημείο γιατρός όπου και διαπίστωσε ότι το νεαρό αγόρι δεν ήταν στη ζωή. Η επιχείρηση συνεχίστηκε για τον απεγκλωβισμό του, ενώ από την πρώτη στιγμή η κινητοποίηση ήταν άμεση από Λιμενικό, Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ», σύμφωνα με τον κ. Δουβής.

Ο 16χρονος είχε ανέβει με έναν φίλο του πάνω στο τοιχίο ύψους τεσσάρων μέτρων και στην προσπάθειά του να πηδήξει από το ένα σημείο στο άλλο, έπεσε στο κενό, σύμφωνα με τον λιμενάρχη.

Η κατάληξη ήταν να χτυπήσει στο κεφάλι και το σώμα του να σφηνώσει ανάμεσα στους κυματοθραύστες, με αποτέλεσμα το παιχνίδι αυτό να του στοιχίσει τη ζωή.

CNA Stream

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close