ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο: Νέα γραμμή με ηλεκτροκίνητα λεωφορεία από τον Φεβρουάριο

Την δημιουργία γραμμής που θα εξυπηρετεί το νότιο μέτωπο του Ηρακλείου με στόλο ηλεκτροκίνητων λεωφορείων από το Φεβρουάριο σχολίασε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γιάννης Αναστασάκης στον Politica 89.8 και την Αντιγόνη Ανδρεάκη, συμπληρώνοντας πως  τα ηλεκτρικά λεωφορεία “θα φτάσουν” στο Ηράκλειο μέσω του ευρωπαϊκού προγράμματος eco routes.

Πρωτοπορεί ο Δήμος Ηρακλείου χρησιμοποιώντας την ηλεκτροκίνηση

caffeine adv 2021

Η ηλεκτροκίνηση είναι εδώ και ο Δήμος Ηρακλείου πρωτοπορεί και σε αυτόν τον τομέα. Εάν όλα πάνε καλά, θα συνεχίσουμε να αναβαθμίζουμε τον στόλο με ηλεκτροκίνητα οχήματα – περιμένουμε να δούμε πώς θα ενταχθούν με τον αρμονικότερο τρόπο στην καθημερινότητα μας.

Νέα γραμμή που θα εξυπηρετεί τους Ηρακλείωτες από τον Φεβρουάριο

neratzoulis neo

“Έρχονται ηλεκτροκίνητα λεωφορεία οικολογικά και φιλικά προς το Περιβάλλον. Μάλιστα το εναλλακτικό αυτό μέσο μετακίνησης, θα προσφέρει μία τρίτη γραμμή μετακίνησης των πολιτών προς το Ηράκλειο, καθώς θα εξυπηρετούν τους κατοίκους των Μεσαμπελλιών, του Άι Γιάννη και της Κνωσού. Τα ηλεκτροκίνητα λεωφορεία χρειάζονται φόρτιση μία ώρα σε πρίζα, δεν καταναλώνουν καύσιμα και θα συμβάλλουν στην εξοικονόμηση καυσίμων. Τα ηλεκτροκίνητα λεωφορεία θα τα έχουμε παραλάβει μέχρι τον Φεβρουάριο και είναι αυτά που θα μπουν στην τρίτη γραμμή των mini bus στο Ηράκλειο, μία γραμμή που θα καλύπτει το νότιο τμήμα. Εκτιμούμε ότι η τρίτη γραμμή με τα ηλεκτροκίνητα λεωφορεία θα ξεκινήσει το δεύτερο τρίμηνο του 2020. Πρόκειται για μικρά λεωφορεία με μηδέν ρύπους και μηδέν φασαρία”

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button