ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο: Νέα εκστρατεία ευαισθητοποίησης των πολιτών για τα αδέσποτα


Τελευταία ενημέρωση:

Στο πλαίσιο των δράσεων που έχει προγραμματίσει για το επόμενο διάστημα περιλαμβάνεται και διανομή ενημερωτικών εντύπων, που θα λάβουν όλοι οι δημότες μαζί με τον λογαριασμό της ΔΕΥΑΗ.Αναλυτικότερα 70.000 ενημερωτικά φυλλάδια που αναφέρονται στην διαχείριση και φροντίδα των αδέσποτων, αλλά και των δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς, στην περίθαλψη τους, στην στείρωση, στο πρωτόκολλο ευζωίας τους και στα σχετικά αδικήματα και τις ποινές που ο νόμος προβλέπει, καθώς και στις δομές που ο Δήμος Ηρακλείου διαθέτει, πρόκειται να διανεμηθούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα στους δημότες του Ηρακλείου μέσω των λογαριασμών της ΔΕΥΑΗ.

Τα ενημερωτικά φυλλάδια με το ενδιαφέρον υλικό μπορούν να συμβάλλουν ουσιαστικά στην σωστή αντιμετώπιση των αδέσποτων αλλά και των δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς σε μία προσπάθεια να υπάρξει ορθή διαχείριση μέσα από την σωστή ενημέρωση.

«Η σωστή ενημέρωση, η παιδεία και η υπεύθυνη φιλοζωία είναι ο μόνος τρόπος. Και τα ενημερωτικά φυλλάδια είναι προς αυτήν την κατεύθυνση. Η μάχη δε σταματά. Το θέμα απασχολεί το σύνολο της κοινωνίας και θα είμαστε μπροστά με εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης έτσι ώστε να βρούμε ουσιαστικές λύσεις», επεσήμανε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Πέτρος Ινιωτάκης.

CNA Web

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από τις 7 Σεπτεμβρίου του 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close