ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο: Νέα εκστρατεία ευαισθητοποίησης των πολιτών για τα αδέσποταΤελευταία ενημέρωση:

Στο πλαίσιο των δράσεων που έχει προγραμματίσει για το επόμενο διάστημα περιλαμβάνεται και διανομή ενημερωτικών εντύπων, που θα λάβουν όλοι οι δημότες μαζί με τον λογαριασμό της ΔΕΥΑΗ.

Αναλυτικότερα 70.000 ενημερωτικά φυλλάδια που αναφέρονται στην διαχείριση και φροντίδα των αδέσποτων, αλλά και των δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς, στην περίθαλψη τους, στην στείρωση, στο πρωτόκολλο ευζωίας τους και στα σχετικά αδικήματα και τις ποινές που ο νόμος προβλέπει, καθώς και στις δομές που ο Δήμος Ηρακλείου διαθέτει, πρόκειται να διανεμηθούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα στους δημότες του Ηρακλείου μέσω των λογαριασμών της ΔΕΥΑΗ.

Τα ενημερωτικά φυλλάδια με το ενδιαφέρον υλικό μπορούν να συμβάλλουν ουσιαστικά στην σωστή αντιμετώπιση των αδέσποτων αλλά και των δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς σε μία προσπάθεια να υπάρξει ορθή διαχείριση μέσα από την σωστή ενημέρωση.

«Η σωστή ενημέρωση, η παιδεία και η υπεύθυνη φιλοζωία είναι ο μόνος τρόπος. Και τα ενημερωτικά φυλλάδια είναι προς αυτήν την κατεύθυνση. Η μάχη δε σταματά. Το θέμα απασχολεί το σύνολο της κοινωνίας και θα είμαστε μπροστά με εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης έτσι ώστε να βρούμε ουσιαστικές λύσεις», επεσήμανε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Πέτρος Ινιωτάκης.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close