ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο, Μοίρες: Δωρεάν rapid tests μέσα από το αυτοκίνητο

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στην περιοχή για δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους

Από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στις Μοίρες Ηρακλείου θα πραγματοποιηθούν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (rapid test) μέσα από αυτοκίνητο (drive through) αύριο Παρασκευή 8 Ιανουαρίου.

caffeine adv2020b

Οι δειγματοληψίες θα γίνουν στην πλατεία 25ης Μαρτίου μπροστά στο Δημαρχείο, από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι. Τα τεστ για τους πολίτες θα είναι δωρεάν.

Οι ενδιαφερόμενοι, φέροντας μαζί τους ΑΜΚΑ ή Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας και αριθμό κινητού τηλεφώνου, θα εισέρχονται στο χώρο των δειγματοληψιών με τα οχήματά τους (μέχρι 2 ενήλικες πλην τέκνων), μέσα από τα οποία θα λαμβάνεται το δείγμα.

neratzoulis neo

Η λήψη του δείγματος θα γίνεται ρινοφαρυγγικά και τα αποτελέσματα θα γνωστοποιηθούν στους πολίτες μέσα σε λίγες ώρες. Στην ομαλή προσέλευση και διεξαγωγή των τεστ θα συμβάλλει το τμήμα τροχαίας Μοιρών Ηρακλείου και η πορεία των οχημάτων θα γίνεται σύμφωνα με τον χάρτη.

Η δράση συνδιοργανώνεται από τον ΕΟΔΥ, την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, την Περιφέρεια Κρήτης/Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, τον Δήμο Φαιστού με τη συμβολή του τμήματος Α.Τ. Μοιρών.

eody%20moires

Back to top button