ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο: Με νέο μαγνητικό τομογράφο θα εξοπλιστεί το ΠΑΓΝΗ


Τελευταία ενημέρωση:

Με έναν υπερσύγχρονο μαγνητικό τομογράφο και άλλο ιατρικό εξοπλισμό, προϋπολογισμού 2,7 εκατ. ευρώ, θα εξοπλιστεί το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, μετά την απόφαση για ένταξη και αγορά τους στο πλαίσιο του ΕΠ Κρήτης 2014-2020.Η απόφαση υπεγράφη από τον περιφερειάρχη Κρήτης και αφορά την αγορά και εγκατάσταση ενός υπερσύγχρονου μαγνητικού τομογράφου 3 Tesla, προϋπολογισμού 2,4 εκατ. ευρώ και ιατρικού εξοπλισμού ύψους 300.000 ευρώ.

Σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, επεσήμανε ότι στόχος της Περιφέρειας Κρήτης, είναι όλα τα νοσοκομεία του νησιού να έχουν συνεχή αναβάθμιση προς όφελος του πολίτη, της δημόσιας υγείας ευρύτερα. «Έχουμε αποδείξει όλο αυτό το χρονικό διάστημα ότι έχουμε χρηματοδοτήσει όλα τα νοσοκομεία της Κρήτης, και την ΥΠΕ, για να αγοραστεί ο εξοπλισμός που είναι και η αρμοδιότητα δική μας. Είναι μία υποχρέωση που συνεχίζουμε, διεκδικώντας χρήματα είτε από εθνικούς πόρους είτε από ευρωπαϊκούς, ούτως ώστε να ολοκληρώσουμε όλο αυτό τον σχεδιασμό που η ΥΠΕ έχει κάνει» σημείωσε ο κ. Αρναουτάκης.

Ετικέτες

CNA Team

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από τις 7 Σεπτεμβρίου του 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.

Σχετικά άρθρα

Close
Close