ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο | Κρατούμενος βρέθηκε απαγχονισμένος στο Αστυνομικό Μέγαρο

Απαγχονισμένος μέσα στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, βρέθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης ένας 34χρονος άνδρας ο οποίος νωρίτερα την ίδια μέρα είχε συλληφθεί για υποθέσεις κλοπών και ναρκωτικών.

Ο 34χρονος βρέθηκε νεκρός σε χώρο προσωρινής κράτησης του μεγάρου όπου είχε μεταφερθεί μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία της σύλληψής του.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, βρισκόταν μόνος του και απαγχονίστηκε χρησιμοποιώντας ένα κομμάτι κουβέρτας.

Ο νεαρός που είχε συλληφθεί τη Δευτέρα για υποθέσεις κλοπών και ναρκωτικών, έχει απασχολήσει τις αρχές και στο παρελθόν, ωστόσο ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που τον οδήγησαν στην αυτοχειρία.

kingeight 2021a neratzoulis neo bakaliko lagos
Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button