Παρασκευή, 16 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΗράκλειο | Κλείνει η αιματολογική κλινική στο Βενιζέλειο

Ηράκλειο | Κλείνει η αιματολογική κλινική στο Βενιζέλειο

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Αναστέλλεται εντός της ημέρας και έως τις 11 Μαρτίου, η λειτουργία της Αιματολογικής Κλινικής του Βενιζελείου Νοσοκομείου, λόγω κρουσμάτων, τόσο σε νοσηλευτές όσο και σε ασθενείς!

Η κατάσταση κρίνεται ιδιαιτέρως σοβαρή καθώς μεγάλος αριθμός νοσηλευτριών αρνήθηκαν να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, με αποτέλεσμα τη διασπορά του ιού, σε μία κλινική που νοσηλεύει ογκολογικούς ασθενείς.

mechanical adv 2021

Μετά από συνεννόηση με το ΠΑΓΝΗ οι όποιοι νέοι ασθενείς χρειαστούν εισαγωγή στην Αιματολογική Κλινική θα μεταφερθούν εκεί για νοσηλεία, ενώ οι ήδη υπάρχοντες ή θα προωθηθούν στα σπίτια τους για κατ’ οίκον νοσηλεία ή προωθήθηκαν στην κλινική covid του Βενιζελελείου.

apostolakis adv 2

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Διοίκηση του Βενιζελείου θα έχει συνάντηση με μία προς μία τις νοσηλεύτριες, προκειμένου να τις πείσει να κάνουν το εμβόλιο.

Υπενθυμίζεται ότι το Βενιζέλειο είναι το νοσοκομείο που δέχεται τις τελευταίες εβδομάδες την μεγαλύτερη πίεση από όλα τα νοσοκομεία της Κρήτης, γεγονός που οδήγησε στη δημιουργία μίας 3ης Κλινικής Covid, ενώ στο νοσοκομείο ισχύουν αυστηρά μέτρα για τους επισκέπτες, καθώς προέκυψαν κρούσματα και σε άλλες κλινικές.

Μάλιστα ο Υπεύθυνος Διαχείρισης των περιστατικών Covid του Βενιζελείου Γρηγόρης Πασπάτης, πριν από λίγες ημέρες εμφανίστηκε οργισμένος εναντίον εργαζομένων του νοσοκομείου που αρνούνται να εμβολιαστούν.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble