Παρασκευή, 23 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΗράκλειο | Εκτακτα μέτρα στο Βενιζέλειο - Κλείνει για 4 ημέρες

Ηράκλειο | Εκτακτα μέτρα στο Βενιζέλειο – Κλείνει για 4 ημέρες

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Κλείνει από αύριο και για τέσσερις ημέρες το Βενιζέλειο μετά τα νέα περιστατικά ενδοσοκομειακής λοίμωξης από τον κορωνοιό, στην Καρδιολογικη Κλινική αυτή τη φορά.

Η νέα διείσδυση του ιού σε κλινική του νοσοκομείου, σήμανε συναγερμό στη διοίκηση η οποία έλαβε τη δραστική απόφαση για οριζόντια αναστολή της λειτουργίας των τακτικών ιατρείων, αλλα και αναβολής των προγραμματισμένων χειρουργείαων με εξαίρεση τα ογκολογικά, τα αιματολογικά και τα επείγοντα χειρουργεία.

mechanical adv 2021

Η απόφαση θα ισχύσει από την προσεχή Τρίτη 9 Μαρτίου και θα διαρκέσει για τέσσερις ημέρες και συγκεκριμένα έως τις 12 Μαρτίου.

apostolakis adv 2

Όσον αφορά στα έκτακτα περιστατικά αυτά θα εξυπηρετούνται με τη διενέργεια διαγνωστικού τεστ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Ηράκλειο, κορωνοϊός | Νεά κρούσματα στην Καρδιολογική Κλινική στο Βενιζέλειο

Η Καρδιολογική Κλινική

Η νέα υπόθεση ενδονοσοκομειακης διασποράς, υποχρέωσε τη διοίκηση να λάβει αυστηρότερα μέτρα καθώς, μόνον η αναστολή εισαγωγών ασθενών στην Καρδιολογική δεν κρίθηκε επαρκές μέτρο, μέτρο το οποίο είχε- να υπενθυμίσουμε- εφαρμοστεί την προηγούμενη εβδομάδα στην Αιματολογική Κλινική. “Το νοσοκομείο θωρακίζεται  στο σύνολό του, αφού δεν θα δέχεται ασθενείς πλην των έκτακτων περιστατικών” ανέφερε στο ekriti.gr o διοικητής του νοσοκομείου Κώστας Τερζάκης.

Η Καρδιολογική είναι η τέταρτη κλινική του Βενιζέλειου, μετά την Αιματολογική, την Ογκολογική και την Ορθοπεδική στην οποία ο ιός κατάφερε να διεισδύσει πυροδοτώντας την ανησυχία σε ασθενείς, συνοδούς και το προσωπικό του νοσοκομείου.

Η νέα περίπτωση ενδονοσοκομειακής διασποράς αφορά σε τρεις περιπτώσεις- δύο ασθενείς και μια νοσηλεύτρια που βρέθηκαν θετικοί στον ιό με τη νοσηλεύτρια να νοσηλεύεται στην κλινική κόβιντ του ΠΑΓΝΗ, ενώ δε αποκλείεται, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, να υπάρχει ακόμη ένα θετικό κρούσμα.

Ερωτηθείς για τα αίτια των νέων περιστατικών λοίμωξης σε ασθενείς και προσωπικό του νοσοκομείου, ο υπεύθυνος διαχείρισης περιστατικών covid του Βενιζελείου Γρηγόρης Πασπάτης, μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη, είπε ότι “ εξαιτίας της μεγάλης ιοφορίας στον γενικό πληθυσμό, ανοικτές δομές όπως αυτές του νοσοκομείου, δεν μπορεί να μείνουν απρόσβλητες.

Επίσης, δεν έκρυψε το γεγονός ότι υπάρχουν σκέψεις για προσθήκη νέων κλινών στις ήδη τρεις υπάρχουσες κλινικές κόβιντ για να ανταποκριθεί το νοσοκομείο σε νέες εισαγωγές ασθενών. Όπως είπε, θα προηγηθεί μια δύσκολη περίοδος με πίεση στα νοσοκομεία έως τον Απρίλιο οπότε θα υπάρχει μια φυσική μείωση των κρουσμάτων κορωνοιού.

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble