Τετάρτη, 12 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΗράκλειο: Ήρθε και το δεύτερο ηλεκτροκίνητο λεωφορείο

Ηράκλειο: Ήρθε και το δεύτερο ηλεκτροκίνητο λεωφορείο

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Στο αμαξοστάσιο του Δήμου Ηρακλείου βρίσκεται από την Τετάρτη 11 Μαρτίου και το δεύτερο από τα δύο ηλεκτροκίνητα λεωφορεία που απέκτησε πρόσφατα ο Δήμος.

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Γιάννη Αναστασάκη είχε την δυνατότητα να το δει από κοντά και να ενημερωθεί για το πότε ακριβώς θα τεθούν τα δυο οχήματα σε κυκλοφορία.

mechanical adv 2021

Υπενθυμίζεται ότι η προμήθεια των δυο λεωφορείων είναι ενταγμένη στην πράξη «Κοινές Δράσεις για τη Δημιουργία Πράσινων – Περιβαλλοντικά Φιλικών Διαδρομών μέσα σε Τουριστικές Περιοχές», με ακρωνύμιο «ECOROUTs», του Προγράμματος Συνεργασίας «INTERREG V-Α Ελλάδα-Κύπρος 2014-2020».

apostolakis adv 2

Η πράξη «ECOROUTs» χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης) και από Εθνικούς Πόρους της Ελλάδας και της Κύπρου. Τα συνολικό κόστος της απόκτησης των λεωφορείων είναι 748.960,00 ευρώ και ένα μέρος του καλύπτεται από πόρους του Δήμου Ηρακλείου (248.960,00 €).

Αμέσως μετά την επίσκεψή του στο αμαξοστάσιο, ο Δήμαρχος δήλωσε: «Σύντομα, μόλις ολοκληρωθούν οι απαραίτητες διαδικασίες, τα δυο ηλεκτροκίνητα λεωφορεία θα τεθούν σε κυκλοφορία, αρχικά σε συνεργασία με το Αστικό ΚΤΕΛ, προκειμένου να αντλήσουμε χρήσιμα συμπεράσματα για την λειτουργία τους.

Με αυτόν τον τρόπο θα προσφέρουμε στους δημότες έναν καινούργιο, περιβαλλοντικά φιλικό τρόπο μετακίνησης, τον οποίο ευελπιστούμε να αγκαλιάσουν».

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble