ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο: Ηλικιωμένο ζευγάρι πέθανε ταυτόχρονα – Ήταν 70 χρόνια μαζίΜαζί στη ζωή, μαζί και στο θάνατο. Η μέρα που «έφυγε» από την ζωή η 89χρονη Ειρήνη Μελ. την περασμένη εβδομάδα, προκάλεσε ισχυρό σοκ τόσο στην τοπική κοινωνία όσο και στον 90χρονο σύζυγο της Αντώνη, που «έσβησε» κι αυτός λίγες ώρες μετά από την γυναίκα του.

Το ηλικιωμένο ζευγάρι που πέρασε γύρω στα 70 χρόνια μαζί, μια ολόκληρη ζωή, αποκτώντας τρία παιδιά -δύο κόρες και ένα γιό- που τους χάρισαν εγγόνια. Ο τελευταίος μήνας του 2020 έγραψε τον κοινό επίλογο της πολύχρονης συμβίωσης τους, με το «τέλος», να γράφεται την ίδια μέρα και για τους δύο.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Διπλή απώλεια

Όταν έγινε γνωστός ο θάνατος της 89χρονης, ουδείς μπορούσε να φανταστεί ότι μέσα στην ίδια μέρα θα πέθαινε και ο σύζυγος της. Ο 90χρονος αισθάνθηκε αρχικά μια έντονη αδιαθεσία, «χάνοντας το χρώμα του» κάτι που έκανε τους οικείους τους να ζητήσουν ιατρική βοήθεια, χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα ωστόσο, αφού ο ηλικιωμένος άνδρας «έσβησε» αιφνιδίως κι ενώ δεν είχε ακόμα ολοκληρωθεί η προετοιμασία της κηδείας της γυναίκας του!

«Η Μικρή Βουλή»

Το ζευγάρι ήταν ιδιαίτερα αγαπημένο από τους συγχωριανούς του στο Απεσωκάρι όπου ο Αντώνης και η Ειρήνη Μελ. διατηρούσαν για χρόνια, στον κεντρικό δρόμο, το «Καφεπαντοπωλείο Η Μικρή Βουλή» το οποίο λόγω και του … ιδιαίτερου τίτλου του είχε γράψει τη δική του ιστορία στην περιοχή, με την ταμπέλα του να είναι πολύ – φωτογραφημένη από διερχόμενους για το «ξεχωριστό όνομα» του μαγαζιού.

swell adv 2021

Συγκίνηση

Την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου, στην Εκκλησία του Απεσωκαρίου τελέστηκε η επικήδειος ακολουθία, σε στενό οικογενειακό κύκλο λόγω των μέτρων προστασίας από την πανδημία του κορωνοϊού και σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης καθώς η διπλή απώλεια του ζευγαριού ήταν εντελώς απρόσμενη για όλους και ιδιαίτερα τους στενούς συγγενείς που αποχαιρέτησαν συγχρόνως πατέρα και μάνα, παππού και γιαγιά, που «έφυγαν μαζί» την ίδια μέρα από τη ζωή.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button