ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο: Η ουρά αναμονής έφερε κλωτσιές και γροθιές στο κεφάλι του υπαλλήλουΤην Τετάρτη θα εκδικαστεί στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ηρακλείου η υπόθεση ξυλοδαρμού του προϊσταμένου της υπηρεσίας ιθαγένειας στο Ηράκλειο Νίκου Τσαγκαράκη εν ώρα υπηρεσίας!

Πρόκειται για μια υπόθεση που είχε συμβεί τον Σεπτέμβριο του 2015 και είχε προκαλέσει σάλο καθώς όχι μόνο ήταν αναίτια και απαράδεκτη η επίθεση, αλλά θύμα υπήρξε ένας κρατικός λειτουργός που βοηθούσε και βοηθά τα μέγιστα τους αλλοδαπούς! Γι’ αυτό το λόγο μάλιστα στο δικαστήριο της Τετάρτης θα είναι σύσσωμη η Αποκεντρωμένη Διοίκηση στο πλευρό του ενώ μάλλον θα γίνει και στάση εργασίας.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο τμήμα αστικής κατάστασης της Διεύθυνση Ιθαγένειας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης με τον προϊστάμενο να γλιτώνει την τελευταία στιγμή από του χάρου τα δόντια μετά την επίθεση που δέχτηκε. Eνας μετανάστης Αλβανικής καταγωγής που είχε πάει για να τακτοποιήσει θέματα των ανήλικων παιδιών του άρχισε να διαμαρτύρεται και να φωνάζει για την ουρά αναμονής στο τμήμα ζητώντας να εξυπηρετηθεί.

Πριν απο εκείνον περίμεναν 20 με 30 άτομα για να τακτοποιήσουν τις υποθέσεις τους ωστόσο ο ίδιος ζήτούσε να προηγηθεί δημιουργώντας ένταση. Ο προϊστάμενος Νίκος Τσαγκαράκης που άκουσε τη φασαρία βγήκε απο το γραφείο του και του ζήτησε ευγενικά να μπει στη σειρά του και όταν έρθει η ώρα θα εξυπηρετηθεί όπως και οι υπόλοιποι.

Ο άνδρας συνέχισε να φωνάζει και να δημιουργεί ένταση και ο προϊστάμενος του ανέφερε πως αν συνεχίζει έτσι θα αναγκαστεί να καλέσει την αστυνομία. Στη συνέχεια μπήκε ξανά στο γραφείο του και εκεί έγινε το… έλα να δεις. Εκτός ελέγχου ο άνδρας τον ακολούθησε και άρχισε να τον χτυπάει στο κεφάλι και όλο το σώμα με γροθιές.

Λόγω του φόρτου εργασίας οι υπάλληλοι δεν κατάλαβαν τίποτα ενώ για καλή τύχη του προϊστάμενο, ένας άλλος μετανάστης από την Αλβανία φαίνεται πως σταμάτησε τον μανιασμένο άνδρα, εμποδίζοντας τον να συνεχίσει τα χτυπήματα. Ο κ. Τσαγκαράκης πήγε στο νοσοκομείο ενώ εξετάστηκε και από ιατροδικαστή για τα χτυπήματα που δέχτηκε. Υπέβαλε μήνυση στον οργισμένο άνδρα ο οποίος θα καθίσει την Τετάρτη στο σκαμνί.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close