Πέμπτη, 15 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΗράκλειο | Γέμισε παπούτσια η πλατεία Ελευθερίας!

Ηράκλειο | Γέμισε παπούτσια η πλατεία Ελευθερίας!

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Γέμισε με παπούτσια η πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο, μια παράδοξη εικόνα που συνάντησαν όσοι βρέθηκαν στο κέντρο. Πρόκειται για συμβολική διαμαρτυρία από την Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν. Ηρακλείου (ΟΕΒΕΝΗ) και τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης που υποστηρίζουν ότι οι έμποροι και επαγγελματίες έμειναν ξεκρέμαστοι στη διάρκεια της πανδημίας.

Την διαμαρτυρία στηρίζουν και άλλοι φορείς και σύλλογοι. Στην απεργία συμμετέχουν σήμερα και οι φοροτεχνικοί του Ηρακλείου.

mechanical adv 2021

Όπως αναφέρουν σε πανό οι διαμαρτυρόμενοι “φτάνει πια, όχι άλλα λουκέτα στις επιχειρήσεις μας” απευθυνόμενοι στην κυβέρνηση.

apostolakis adv 2

Οι επαγγελματίες κάνουν λόγο για «τεράστια ζημιά που έχουν υποστεί και ελλιπή στήριξη από την Κυβέρνηση και τους τοπικούς φορείς».

Στη συνέχεια στο πλαίσιο τηλεδιάσκεψης ενημερώνουν για τα αιτήματά τους  τους υπουργούς Οικονομικών – Ανάπτυξης όπως και στους βουλευτές της Κρήτης οι οποίοι έχουν κληθεί.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble