Παρασκευή, 7 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΗράκλειο | Ευπρεπισμός σε όλα τα κοιμητήρια του Δήμου

Ηράκλειο | Ευπρεπισμός σε όλα τα κοιμητήρια του Δήμου

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Μια νέα δράση καθαριότητας και ευπρεπισμού στα δημοτικά κοιμητήρια εγκαινίασε την Πέμπτη 8 Απριλίου ο Δήμος Ηρακλείου. Συγκεκριμένα, ο Δήμος διαθέτει 37 κοιμητήρια στην επικράτειά του, τα οποία είναι υπ’ ευθύνη δική του, των κοινοτήτων και των τοπικών ενοριών.

Η δράση, η οποία ξεκίνησε από τα κοιμητήρια στις περιοχές των Άνω και Κάτω Ασιτών, Αγίου Μύρωνα, Πυργού, Πετροκέφαλου, Πενταμοδίου, Βουτών και Σταυρακίων, περιλαμβάνει εργασίες πρασίνου , καθαρισμού με εργάτες και πλυστικά μηχανήματα, καθώς και βάψιμο σε κάποια κεντρικά σημεία.

mechanical adv 2021

Αποτελεί μια πρωτοβουλία της Αντιδημαρχίας Κυκλικής Οικονομίας και Περιβάλλοντος και υλοποιείται σε συνεργασία με το τμήμα κοιμητηρίων της Αντιδημαρχίας Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών και το τμήμα Πρασίνου της Αντιδημαρχίας Τεχνικών έργων. Το επόμενο διάστημα η δράση θα συνεχιστεί σε όλα τα κοιμητήρια του Δήμου.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble