ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο: Ετοιμες οι δέκα λυόμενες αίθουσες για τις ανάγκες της προσχολικής αγωγής

Έτοιμες προς χρήση είναι οι δέκα λυόμενες αίθουσες νηπιαγωγείου για την εφαρμογή της δίχρονης προσχολικής υποχρεωτικής εκπαίδευσης στο Ηράκλειο, οι οποίες κατασκευάσθηκαν με ευθύνη της Δημοτικής Αρχής Ηρακλείου.

Οι συνολικά δέκα αίθουσες κατασκευάστηκαν σε δύο σημεία και συγκεκριμένα, οι 6 σε οικόπεδο στις Μεσαμπελιές και οι 4 στην περιοχή του Γιόφυρου.

caffeine adv2020b

Η σύμβαση περιελάμβανε την κατασκευή 10 προκατασκευασμένων αιθουσών με αντίστοιχα W.C. και την διαμόρφωση των αύλειων χώρων.

Οι  αίθουσες που έχουν κατασκευαστεί και στις δύο περιοχές είναι δυναμικότητας 25 νηπίων η καθεμία, πλήρως εξοπλισμένες σύμφωνα με τις εθνικές προδιαγραφές του Υπουργείου Παιδείας και της ΚΤΥΠ.

neratzoulis neo

Και οι 10 αίθουσες έχουν ρευματοδοτηθεί ,έχουν δε ολοκληρωθεί, σύμφωνα με την εγκεκριμένη μελέτη, εμπροθέσμως.

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button