Παρασκευή, 7 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΗράκλειο | Ετοιμάζονται κόκκινες διαβάσεις για τους πεζούς και ειδικά σαμαράκια

Ηράκλειο | Ετοιμάζονται κόκκινες διαβάσεις για τους πεζούς και ειδικά σαμαράκια

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Σε μία προσπάθεια να ανακόπτεται η μεγάλη ταχύτητα που αναπτύσσουν πολλοί οδηγοί, ακόμη και μέσα στην πόλη, με αποτέλεσμα συχνά να έχουμε σοβαρά ή και θανατηφόρα τροχαία, η δημοτική αρχή Ηρακλείου δρομολογεί λύσεις.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο “Ράδιο Κρήτη” και την εκπομπή του Μανώλη Αργυράκη, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Γιάννης Αναστασάκης, σε συνολικά 18 σημεία της πόλης, θα τοποθετηθούν υπερυψωμένα σαμαράκια στο οδόστρωμα, ενώ προτεραιότητα θα δοθεί στις περιοχές κοντά σε σχολεία, πλατείες αλλά και στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου.

mechanical adv 2021

Η αρχή έγινε ήδη στην οδό Φοίνικος, θα ακολουθήσουν κι άλλα σημεία στην παπα Πέτρου Γαβαλά και σε άλλες 17 περιοχές της πόλης.

apostolakis adv 2

“Οι οδηγοί συχνά τρέχουν. Αυτό δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει μέσα στην πόλη. Όποιος θέλει να τρέξει, μπορεί να το κάνει σε κάποια πίστα αγώνων”, σημείωσε ο κ. Αναστάσακης, στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Όπως εξήγησε, μάλιστα, τα σαμαράκια αυτά θα είναι πιο υπερυψωμένα και πιο φαρδιά από εκείνα που εδώ και χρόνια βρίσκονται στην παραλιακή λεωφόρο, στο ύψος του πρώην Ξενία.

Επίσης, θα έχουν φωσφορίζον πράσινο χρώμα, ώστε να είναι ορατά από μεγάλη απόσταση, ενώ όλη η διάβαση για τους πεζούς θα είναι κόκκινη με σκοπό να διασφαλιστεί η μείωση της ταχύτητας.

ΠΗΓΗ: ekriti.gr
zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble