Πέμπτη, 15 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΗράκλειο | Επαναλειτουργεί το δημοτικό κολυμβητήριο στο Παγκρήτιο

Ηράκλειο | Επαναλειτουργεί το δημοτικό κολυμβητήριο στο Παγκρήτιο

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Εντός της εβδομάδας, αναμένεται να σταλεί από την Περιφερειακή Επιτροπή Κολύμβησης Υδατοσφαίρισης Κρήτης – Ρόδου το πλήρες πρόγραμμα προπονήσεων των αθλητών και master αθλητών

Στην επαναλειτουργία της δημοτικής πισίνας στο Παγκρήτιο Στάδιο, προχώρησαν την Δευτέρα 22 Μαρτίου ο Δήμος Ηρακλείου και η Ανάπτυξη Αθλητισμού, μετά την αναβάθμιση των αντλιών θερμότητας του κολυμβητηρίου και την επανέναρξη λειτουργίας των κολυμβητηρίων σε όλα την χώρα για αθλητές και υποψήφιους στρατιωτικών σχολών και ΤΕΦΑΑ.

mechanical adv 2021

Η πισίνα ξεκίνησε την  λειτουργίας της με  διεθνείς αθλητές  συλλόγων της πόλης που έχουν συμπεριληφθεί στην λίστα επίλεκτων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και οι οποίοι μέχρι και σήμερα έπρεπε να μετακινούνται στο Ρέθυμνο για την κάλυψη των προπονητικών τους αναγκών.

apostolakis adv 2

Εντός της εβδομάδας, αναμένεται να σταλεί από την Περιφερειακή Επιτροπή Κολύμβησης Υδατοσφαίρισης Κρήτης – Ρόδου (ΠΕΚΥΚΡ) το πλήρες πρόγραμμα προπονήσεων των αθλητών και master αθλητών καθώς επίσης αναμένεται επιπλέον το πρόγραμμα και από τους  αθλητικούς συλλόγους ΑΜΕΑ.

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και πρόεδρος της ΑΑΗ ΑΕ ΟΤΑ Κώστας Βαρδαβάς δήλωσε σχετικά:  «Με χαρά προχωρούμε στην επαναλειτουργία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου στο Παγκρήτιο, μετά την ολοκλήρωση των τεχνικών παρεμβάσεων στο υδραυλικό σύστημα και την αναβάθμιση της αντλίας θερμότητας η οποία επιχορηγήθηκε από την Περιφέρεια Κρήτης. Ευχαριστούμε πολύ τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη για την στήριξη του έργου μας και ευχόμαστε σύντομα να γυρίσουμε στην κανονικότητα ώστε όλοι οι πολίτες, αθλητές και αθλούμενοι να χαρούν ξανά τις ποιοτικές υπηρεσίες του δημοτικού κολυμβητηρίου» .

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble