ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο | Εκδηλώσεις για αθλητές ηλικίας από 10 έως 21 ετών

Ο μη κερδοσκοπικός σύλλογος «NATURAL ABILITY FOOTBALL» υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αθλητισμού, συνδιοργανώνει με την Περιφέρεια Κρήτης, εκδηλώσεις για αθλητές ηλικίας από 10 έως 21 ετών, το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Ιουνίου 2021 στο αθλητικό κέντρο Lido Soccer στο Ηράκλειο της Κρήτης, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του Covid19.

Οι ηλικιακές κατηγορίες που θα λάβουν μέρος είναι οι εξής:

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

  • 2010-2011
  • 2008-2009
  • 2006-2007
  • 2004-2005
  • 2003-2002-2001

Με ανακοίνωση του ο σύλλογος αναφέρει:

«Η ιδέα της δημιουργίας του συλλόγου μας και του site www.naturalability.eu προέκυψε από την πολυετή ενασχόλησή μας με τις αναπτυξιακές ηλικίες, ως προπονητές. Θεωρήσαμε λοιπόν επιβεβλημένη την δημιουργία ενός «χώρου» ευκαιριών και ισότητας, δίνοντας στα παιδιά μεγαλύτερες πιθανότητες στο όνειρο!

Στόχος μας είναι να αποτελέσουμε τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στην «ανάπτυξη» και την «εξέλιξη» ενός μελλοντικού ποδοσφαιριστή.

kingeight 2021a neratzoulis neo bakaliko lagos

Βασικό μέλημά μας είναι να έχουμε μια υγιής σχέση με τα παιδιά και τις οικογένειές τους , που θα βασίζεται στην ειλικρίνεια και την συνεργασία!

Ο μεγάλος όγκος και το ενδιαφέρον των αθλητών και των γονιών τους ήταν που πυροδότησε την ανάγκη δημιουργίας ποδοσφαιρικών events, όχι μόνο στην Κρήτη, αλλά και σε όλη την Ελλάδα δημιουργώντας έτσι τόσο για τα παιδιά , όσο και για τον αθλητισμό ένα ευχάριστο «restart» με χαμόγελα και αισιοδοξία.

Τα ΚΤΕΛ Ρεθύμνου – Χανίων, καθώς και Ηρακλείου Λασιθίου μας στήριξαν δίνοντας την δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς σε αθλητές και συνοδούς  από κάθε γωνιά της Κρήτης»

BANNER

Σχετικά άρθρα

Back to top button