Πέμπτη, 6 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΗράκλειο: Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση για την υπογειοποίηση 20 κάδων

Ηράκλειο: Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση για την υπογειοποίηση 20 κάδων

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Τη χρηματοδότηση για την προμήθεια και την εγκατάσταση 20 υπόγειων κάδων εξασφάλισε ο δήμος Ηρακλείου.

Πρόκειται για το έργο «Αισθητική, Λειτουργική και Περιβαλλοντική Αναβάθμιση Κοινοχρήστων Χώρων δήμου Ηρακλείου Κρήτης μέσω της ανάπτυξης συστήματος υπογειοποιημένης αποθήκευσης & αποκομιδής των δημοτικών απορριμμάτων» το οποίο εντάχθηκε στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα του Πράσινου Ταμείου του υπουργείου Περιβάλλοντος «Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου».

mechanical adv 2021

To έργο είναι προϋπολογισμού 375.113,00 ευρώ και περιλαμβάνει την τοποθέτηση υπόγειων κάδων σε 10 επιλεγμένα σημεία της πόλης (από δύο, έναν για σύμμεικτα απορρίμματα και έναν για ανακύκλωση, σε κάθε σημείο).

apostolakis adv 2

Τα σημεία που έχουν επιλεγεί είναι η Δουκός Μποφώρ και Λεωφ. Νιάρχου (Χημείο), η Πλατεία Κουντουριώτη (Παραλιακή), η Παραλιακή, στην περιοχή του πρώην Ξενία, η Παραλιακή, Σοφοκλή Βενιζέλου και Χαρκούτση (Δημοτική Αστυνομία) και στο παρκάκι μετά το «Μητέρα», είναι η Πλατεία Μουσείου (πίσω από τον ΕΟΤ), η Πλατεία Νικηφόρου Φωκά (Σταυρός), το Πάρκο Θεοτοκοπούλου (είσοδος οδού Μινωταύρου), η Πλατεία Ελευθερίας και η Πλατεία Δασκαλογιάννη.

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός: «Η ένταξη του έργου στο Πράσινο Ταμείο ανοίγει τον δρόμο για να προχωρήσουμε σε μια σημαντική όσο και στοχευμένη παρέμβαση που θα βελτιώσει κι άλλο την εικόνα της καθαριότητας στο Ηράκλειο».

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble