Παρασκευή, 23 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΗράκλειο | Δωρεάν rapid test στους συνοδούς των ασθενών σε ΠΑΓΝΗ και...

Ηράκλειο | Δωρεάν rapid test στους συνοδούς των ασθενών σε ΠΑΓΝΗ και Βενιζέλειο

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Oι συνοδοί ασθενών, οι οποίοι δεν μπορούν να αυτοεξυπηρετηθούν, δικαιούνται να υποβάλλονται σε δωρεάν γρήγορο τεστ ανίχνευσης αντιγόνου covid 19 εντός των νοσοκομειακών δομών σε ΠΑΓΝΗ και Βενιζέλειο, όπως ξεκαθάρισε σήμερα, μιλώντας στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Ράδιο Κρήτη η διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης Λένα Μπορμπουδάκη.

Συγκεκριμένα η κ Μπορμπουδάκη είπε ότι αυτό είναι το περιεχόμενο της προφορικής εντολής που έχει δώσει στις διοικήσεις των δύο νοσοκομείων, εν αναμονή της εγκυκλίου από το Υπουργείο Υγείας, που θα δίνει τις οριστικές κατευθύνσεις προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν περιστατικά ενδονοσοκομειακής διασποράς του κορωνοϊού- τα οποία είχαν καταγραφεί το προηγούμενο διάστημα.

mechanical adv 2021

H παρέμβαση της 7ης ΥΠΕ γίνεται μετά και τον σάλο που προκλήθηκε και τις έντονες διαμαρτυρίες των πολιτών για το γεγονός ότι καλούνταν να πληρώσουν από την τσέπη τους τα τεστ.

apostolakis adv 2

Όπως τόνισε η διοικήτρια της ΥΠΕ, οι συνοδοί θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί στη συμπεριφορά τους εκτός νοσοκομείου και μετά από ένα ενδεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα και να μην “επαναπαυτούν” στην ασφάλεια που θα τους δημιουργηθεί.

Σε κάθε περίπτωση, τόνισε, η καλύτερη προστασία για τους ίδιους τους ασθενείς είναι όσοι πραγματικά δεν έχουν λόγο εισόδου στο νοσοκομείο να μην προσέρχονται σε αυτό…

Εμβόλια ΑstraZeneca και εμβολιαστικές γραμμές

Τέλος εβδομάδας ή το αργότερο αρχές επόμενης θα ξεκινήσει η λειτουργία νέων εμβολιαστικών γραμμών στην Κρήτη, και συγκεκριμένα στο Πολυδύναμο Ιατρείο στο Τυμπάκι, τη Βιάννο, τη Σητεία, τα Ανώγεια και τα Σφακιά, ώστε να μπει ένα τέλος στην απίστευτη ταλαιπωρία για τη μετακίνηση όσων έχουν προγραμματιστεί να εμβολιαστούν με το εμβόλιο της Αstrazeneca.

Όπως έχει αναδείξει το Ράδιο Κρήτη, οι πολίτες της Μεσαράς αλλά και της Βιάννου, προκειμένου να κάνουν το εν λόγω εμβόλιο έπρεπε να ταξιδέψουν έως τη Χερσόνησο και από την Ιεράπετρα στον Άγιο Νικολάο για να μη χάσουν τα προγραμματισμένα ραντεβού τους.

Όπως ενημέρωσε η κ Μπομπουδάκη το θέμα αυτό θα λυθεί με τη λειτουργία των νέων γραμμών ενώ για την περίπτωση του Οροπεδίου Λασίθι εξετάζεται η αποστολή κλιμακίου για να κάνει επιτόπιους εμβολιασμούς, στο πρότυπο της Γαύδου.

Ερωτηθείσα για ποιο λόγο η προβληματική κατάσταση διήρκεσε εβδομάδες, απάντησε ότι Συντονιστικό Κέντρο και όχι η 7ΥΠΕ φέρει την ευθύνη, αφού αυτό έχει “την πληροφορία και την ακριβή εικόνα».

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble