Πέμπτη, 22 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΗράκλειο | Διασωληνωμένο παραμένει το 2χρονο αγοράκι - Επεσε μέσα σε βαρέλι

Ηράκλειο | Διασωληνωμένο παραμένει το 2χρονο αγοράκι – Επεσε μέσα σε βαρέλι

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Στην ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ νοσηλεύεται διασωληνωμένο και σε κρίσιμη κατάσταση το 2χρονο αγοράκι που το απόγευμα της Τετάρτης, είχε μεταφερθεί στο ΚΥ Χάρακα μετά από πτώση του σε βαρέλι με νερό.

Το παιδί νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων, διασωληνωμένο και σε βαριά κατάσταση, ήταν η δήλωση που έκανε σήμερα το πρωί στο ekriti ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γιώργος Χαλκιαδάκης.

mechanical adv 2021

Στο Κέντρο Υγείας οι γιατροί, σύμφωνα με το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία, παρέλαβαν το παιδί χωρίς τις αισθήσεις του, ωστόσο μετά από αδιάκοπη προσπάθεια γιατρών και νοσηλευτών, επί 2,5 ώρες, το παιδί εμφάνισε καρδιακό παλμό.

apostolakis adv 2

Η διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης Λένα Μπορμπουδάκη σε δηλώσεις στο ΑΠΕ, είπε ότι «είναι από τις περιπτώσεις που η επιμονή και η πίστη των γιατρών του Κ.Υ και των διασωστών του ΕΚΑΒ, δείχνουν ότι μπορεί να γίνουν και «θαύματα». Μετά από 2,5 ώρες προσπάθειας κατά τις οποίες το παιδί δεν έδειχνε σημάδια ζωής, οι γιατροί πέραν των πρωτοκόλλων επέμειναν και τελικά όπως όλα δείχνουν -αν και το παιδί βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση- υπάρχει πιθανότητα να σωθεί».

Να σημειωθεί ότι η οικογένεια έχει ακόμα δύο παιδιά και όπως αναφέρεται από την Αστυνομία, το αγοράκι πιθανότατα να έπεσε από μικρό ύψος και στη συνέχεια μέσα στο βαρέλι με το νερό.

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble