ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο: Απολογούνται σήμερα οι δύο ληστές οι οποίοι σκηνοθέτησαν ψεύτικη ληστεία σε πρακτορείο του ΟΠΑΠΤο χρονικό της υπόθεσης: Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, η “ληστεία” έλαβε χώρα λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Ένα “σενάριο” που φέρεται να παρουσίασε στις Αρχές ο υπάλληλος που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο κατάστημα, άγνωστος δράστης εισέβαλε στο πρακτορείο που βρίσκεται στις Μοίρες Ηρακλείου, κοντά στα ΚΤΕΛ. Όπως είπε ο υπάλληλος στους αστυνομικούς, ο ληστής φορούσε αποκριάτικη μάσκα.

Ο ληστής, απειλώντας τον με όπλο, απέσπασε από το ταμείο του καταστήματος το ποσό των 18.000 ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τα όσα είπε στην κατάθεσή του ο υπάλληλος, ο δράστης ενδεχομένως να ήταν αλλοδαπός, καθώς μιλούσε σπαστά Ελληνικά. Αφού άρπαξε τα λεφτά, ο ληστής με την μάσκα τράπηκε σε φυγή.

Ο υπάλληλος του πρακτορείου ενημέρωσε την Αστυνομία, η οποία άρχισε να διερευνά την υπόθεση. Εξαρχής, οι αστυνομικοί υποψιάστηκαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τα όσα τους είχε πει ο υπάλληλος. Σύμφωνα με τις καταθέσεις των δύο φερόμενων εμπλεκόμενων, ο υπεύθυνος του καταστήματος είχε αποχωρήσει λίγο πριν τη “ληστεία” από το πρακτορείο.

Στο “μικροσκόπιο” των Αρχών δεν άργησε να τεθεί το υλικό που συλλέχθηκε από τις κάμερες ασφαλείας του πρακτορείου. Εκεί, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο “ληστής” όντως είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, ωστόσο δε φορούσε αποκριάτικη μάσκα, όπως είχε ισχυριστεί ο υπάλληλος.

Όσα προέκυψαν από την αστυνομική έρευνα, Ο “ληστής” ήταν ο υπεύθυνος του καταστήματος, ωστόσο σε αυτό το  “κόλπο” ήταν και ο υπάλληλος του.

CNA Newsroom

Το να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευτούν είναι δημοσιογραφία. Όλα τα άλλα είναι απλά δημόσιες σχέσεις.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close