ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο: Αποκατάσταση του κτηρίου στέγης ανηλίκων

Την σύμβαση για την «Αποκατάσταση του κτηρίου στέγης ανηλίκων Ηρακλείου» με προϋπολογισμό 96.905 ευρώ υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Στην σημερινή υπογραφή της σύμβασης από τον Σταύρο Αρναουτάκη παρόντες ήταν η Αντιεισαγγελέας Εφετών-Πρόεδρος Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Γεωργία Δούρου, ο διευθυντής τεχνικών έργων Περιφέρειας  Κρήτης Μιχάλης Ψαρουδάκης, τα στελέχη της υπηρεσίας Γιώργος Κανδεράκης, Δήμητρα Τζανάκη και ο εκπρόσωπος της κατασκευαστικής εταιρείας Γιάννης Λεονταράκης.

caffeine adv2020b

Το κτήριο της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Ηρακλείου του Υπουργείου Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων , στεγάζει 16 ανήλικα αγόρια, παιδικής και εφηβικής ηλικίας από 8 έως 17 ετών των οποίων οι γονείς βρίσκονται σε αποδεδειγμένη αδυναμία παροχής της αναγκαίας φροντίδας. Το κτήριο έχει υποστεί φθορές τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά και κρίνεται αναγκαία η άμεση αποκατάσταση των φθορών ώστε να αποτραπεί η περαιτέρω φθορά του.

Στοιχεία παρέμβασης

neratzoulis neo

-Αντικατάσταση Θερμοϋγρομόνωσης

-Επισκευή της κεραμοσκεπής που υπάρχει σε τμήμα του δώματος.

-Επισκευή  των υποστυλωμάτων τα όποια παρουσιάζουν εκτεταμένες ρωγμές λόγω της διάβρωσης του σιδηρού οπλισμού .

-Αντικατάσταση των υδραυλικών εγκαταστάσεων στα λουτρά τα οποία παρουσιάζουν εκτεταμένες βλάβες με παράλληλη επέμβαση στις επενδύσεις των πλακιδίων.

-Αντικατάσταση κατεστραμμένων θερμαντικών σωμάτων τα οποία δεν λειτουργούν.

-Αντικατάσταση κατεστραμμένων ειδών υγιεινής .

-Αντικατάσταση λαμπτήρων φθορισμού με νέους λαμπτήρες φωτισμού led.

-Αντικατάσταση λαμπτήρων πυρακτώσεως με νέους λαμπτήρες φωτισμού led .

-Προσθήκη ηλιακών συλλεκτών και boiler για επαρκή κάλυψη των αναγκών του κτηρίου σε  ζεστό νερό.

-Επισκευή των εξωτερικών κλιμάκων και αντικατάσταση των φθαρμένων επενδύσεων.

-Επισκευή των εξωτερικών πεζοδρομίων περιμετρικά του κτηρίου τα οποία παρουσιάζουν φθορές και είναι η αιτία εισροής υδάτων στο υπόγειο.

-Συντήρηση εξωτερικών σιδηρών κατασκευών (εξώστες, σκάλα κινδύνου, στέγαστρα εξωστών), ώστε να σταματήσει η οξείδωση τους).

-Ανακαίνιση χρωμάτων εξωτερικά και εσωτερικά του κτηρίου.

CNA Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button