ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο: «Ανοίγει» ο Κούλες για την κυκλοφορία των πολιτών – Σε ποιους απαγορεύεται η είσοδος

Άρση προσωρινού περιορισμού κυκλοφορίας πολιτών στο Βόρειο Λιμενοβραχίονα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου ανακοινώνεται ότι με την υπ’ αριθ. 17/2020/04-5-2020  απόφαση έπαυσε να ισχύει η προσωρινή απαγόρευση εισόδου και μετακίνησης πολιτών στο Βόρειο Λιμενοβραχίονα λιμένα Ηρακλείου.

Η είσοδος και κυκλοφορία των πολιτών στο Βόρειο λιμενοβραχίονα εφεξής επιτρέπεται πεζή, από την ανατολή έως τη δύση του ήλιου, εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν και υπό την προϋπόθεση ότι δεν παραβλάπτονται οι λιμενικές δραστηριότητες.

caffeine adv2020b

Τι απαγορεύεται

Η είσοδος και η κυκλοφορία τροχοφόρων στο Βόρειο λιμενοβραχίονα, συμπεριλαμβανομένων ποδηλάτων και πατινιών, απαγορεύεται.  Η απαγόρευση του προηγούμενου εδαφίου δεν καταλαμβάνει τα υπηρεσιακά οχήματα Σωμάτων Ασφαλείας, ΕΚΑΒ, ΟΛΗ Α.Ε., καθώς και τα οχήματα με ειδική άδεια της Λιμενικής Αρχής.

neratzoulis neo

Επισημαίνεται ότι οι παραβάτες της προαναφερθείσας απόφασης, ανεξάρτητα των συντρεχουσών ποινικών και αστικών ευθυνών κατά την ισχύουσα νομοθεσία, υπόκεινται και στις κυρώσεις του άρθρου 157 του ν.δ. 187/73 (Α’ 261), όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει.

Back to top button