Πέμπτη, 22 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΗράκλειο | Ανησυχία για τις νέες εστίες μολύνσεων κορωνοϊού σε Δήμο της...

Ηράκλειο | Ανησυχία για τις νέες εστίες μολύνσεων κορωνοϊού σε Δήμο της ενδοχώρας

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Ανησυχία η οποία τις τελευταίες ημέρες ολοένα και μεγαλώνει επικρατεί στο Τυμπάκι του Δήμου Φαιστού, με φόντο τα κρούσματα κορωνοϊού.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, την τελευταία εβδομάδα έχουν εντοπιστει 3 νέες εστίες μολύνσεων που αφορούν σε οικογένεις της περιοχής.

mechanical adv 2021

Την ίδια ώρα, η ανησυχία εντείνεται καθώς άτομα που φέρονται να έχουν νοσήσει, δεν επιτηρούνται επαρκώς με συνέπεια πολλές φορές να κυκλοφορούν ανενόχλητοι και να μεταδίδουν τον ιό, όπως μεταφέρουν κάτοικοι της περιοχής.

apostolakis adv 2

Την τελευταία εβδομάδα, λένε οι πληροφορίες, αρκετοί κάτοικοι του Τυμπακίου ακούν για νέα κρούσματα στην περιοχή και εκφράζουν την αγωνία τους για την πορεία της κατάστασης.

“Οι εστίες αυτές θα πρέπει να ελεγχθούν καλύτερα” είπε στο ekriti άνθρωπος με σημαντική θέση στον Δήμο Φαιστού και ανέφερε πως θα υπάρξει σχετική επικοινωνία ώστε άμεσα να γίνουν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου covid – 19 στην περιοχή.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα στον Προφήτη Ηλία, πραγματοποιούνται rapid test καθώς και εκεί φαίνεται να υπάρχει διασπορά του ιού.

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble