ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο: Αλλοδαπός μετέφερε μεγάλη ποσότητα λαθραίων καπνικών ειδών

Ο αλλοδαπός συνελήφθη και προσήχθη στην Ασφάλεια που διενεργεί προανάκριση για να εξακριβωθεί από πού προμηθεύτηκε το λαθραίο εμπόρευμα

Το βαρύ φορτίο που μετέφερε ένας αλλοδαπός μέσα στη νύχτα, κίνησε υποψίες στους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στο Ηράκλειο και τον ακινητοποίησαν για να του κάνουν έλεγχο. Το πρώτο που διαπίστωσαν, ήταν ότι δεν διέθετε άδεια για μετακίνηση και του χρέωσαν το σχετικό πρόστιμο.

caffeine adv 2021

Όμως, κατά την διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι το φορτίο που κουβαλούσε περιλάμβανε 790 πακέτα τσιγάρων και 139 συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης και κατασχέθηκαν για να σταλούν στο Τελωνείο Ηρακλείου που θα υπολογίσει τους διαφυγόντες φόρους και δασμούς.

Ο αλλοδαπός συνελήφθη και προσήχθη στην Ασφάλεια που διενεργεί προανάκριση για να εξακριβωθεί από πού προμηθεύτηκε το λαθραίο εμπόρευμα, ενώ οδηγήθηκε και στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου ο οποίος του απήγγειλε κατηγορία για παραβάσεις του Τελωνειακού Κώδικα.

neratzoulis neo

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button