ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο: Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών στις Πατέλες

Αιματηρό περιστατικό τα ξημερώματα στις Πατέλες Ηρακλείου, με έναν άνθρωπο να έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για συμπλοκή αλλοδαπών από την οποία μαχαιρώθηκε ένας άνδρας και συγκεκριμένα ένας Αφγανός 31 ετών ο οποίος μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

caffeine adv2020b

Σύμφωνα με τα όσα όσα δήλωσε στο Ράδιο Κρήτη ο Διοικητής του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, Κώστας Τερζάκης, ο 31χρονος ο οποίος διακομίσθηκε τα ξημερώματα στο νοσοκομείο, έχει μαχαιρωθεί στη δεξιά μεριά της κοιλιακής χώρας και στην πλάτη ενώ υπέστη και τραυματισμό στο νεφρό αλλά και το ήπαρ.

Σύμφωνα μάλιστα με τον κ. Τερζάκη, οι γιατροί κατά τη διάρκεια της χειρουργικής; επέμβασης, αναγκάστηκαν να του αφαιρέσουν το δεξί νεφρό.

neratzoulis neo

Ο 31χρονος νοσηλεύεται στη Χειρουργική Κλινική του νοσοκομείου ενώ η Αστυνομία διεξάγει έρευνες προκειμένου να εντοπίσει τους δράστες της επίθεσης.

CNA Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button