Παρασκευή, 23 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΗράκλειο | 6 πτήσεις από ευρωπαϊκές πόλεις υποδέχεται το αεροδρόμιο

Ηράκλειο | 6 πτήσεις από ευρωπαϊκές πόλεις υποδέχεται το αεροδρόμιο

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Έξι πτήσεις από ευρωπαϊκές πόλεις υποδέχεται σήμερα, Σάββατο 3 Απριλίου, το αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης», οι περισσότερες μέσα σε μία μέρα από την έναρξη της θερινής σεζόν των πτήσεων στις 27 Μαρτίου.

Συγκεκριμένα, στο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Κρήτης, προσγειώνονται τρεις πτήσεις από Γερμανία, δύο της Lufthansa από Μόναχο και Φρανκφούρτη και μια της EasyJet από Βερολίνο, μια πτήση της Transavia από Άμστερνταμ, και δύο της EasyJet από Γενεύη και από Λονδίνο.

mechanical adv 2021

Για αύριο, Κυριακή είναι προγραμματισμένη μια πτήση της Lufthansa από Μόναχο. Οι επισκέπτες, που έρχονται στο Ηράκλειο, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδοχείων Ηρακλείου Νίκο Χαλκιαδάκη, είναι μεμονωμένοι τουρίστες και μένουν σε καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης ή φιλοξενούνται σε φιλικά τους σπίτια, καθώς τα ξενοδοχεία δεν έχουν ανοίξει ακόμα.

apostolakis adv 2

Το αεροδρόμιο Ηρακλείου είναι το πρώτο σε πτήσεις τσάρτερ στη χώρα, ωστόσο ο προγραμματισμός για τη φετινή χρονιά θα ακολουθήσει το πρόγραμμα των εμβολιασμών και την πορεία της πανδημίας, άρα βρίσκεται ακόμα στον αέρα, σύμφωνα με τον αερολιμενάρχη Ηρακλείου Γιώργο Πλιάκα.

Υπενθυμίζεται, ότι κάθε ταξιδιώτης οφείλει να έρχεται με αρνητικό PCR τεστ 72 ωρών και με συμπληρωμένο PLF, ενώ για την περίπτωση του Ηνωμένου Βασιλείου ισχύουν οι ίδιοι όροι, αλλά και η επιπλέον υποχρέωση του ταξιδιώτη να επιστρέφει στη χώρα του με δεύτερο αρνητικό PCR

Η μόνη χώρα που θεωρείται ασφαλής και οι κάτοικοί της δεν υποχρεούνται σε τεστ είναι το Ισραήλ. Στο αεροδρόμιο Ηρακλείου συνεχίζονται οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι στους επιβάτες των εισερχόμενων πτήσεων με βάση τα στοιχεία του PLF, που επεξεργάζεται ο αλγόριθμος.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble