Δευτέρα, 10 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΗράκλειο: 12 μηνών αγοράκι θετικό στον κορωνοϊό

Ηράκλειο: 12 μηνών αγοράκι θετικό στον κορωνοϊό

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Αγοράκι ενός έτους βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό, ωστόσο σύμφωνα με τον διοικητή του Βενιζέλου Νοσοκομείου κ. Κώστα Τερζάκη, το παιδί είναι ασυμπτωματικό και μετά το τεστ Covid, που υπεβλήθη, ακολουθώντας τις οδηγίες των γιατρών, παραμένει σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Σημειώνεται ότι ακόμη δεν είναι σαφές πώς ο ιός πέρασε στο παιδί.

mechanical adv 2021

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι άλλα δύο κρούσματα κορωνοϊού ακόμα επιβεβαιώθηκαν από τεστ που πραγματοποιήθηκαν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

apostolakis adv 2

Ειδικότερα, πρόκειται για έναν 83χρονο άνδρα, ο οποίος είναι ασυμπτωματικός, απύρετος, όπως χαρακτηριστικά είπε στο neakriti.gr, ο κ. Τερζάκης, ωστόσο σύμφωνα με τον ίδιο έχει υποκείμενα νοσήματα, με αποτέλεσμα να κρίνεται επιβεβλημένη η νοσηλεία του στη Μονάδα Covid του Νοσοκομείου.

Επίσης άλλος ένας 53χρονος άνδρας εμφάνισε συμπτώματα και συγκεκριμένα βήχα, έκανε το τεστ και βγήκε θετικό στον κορωνοϊό, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία και παραμένει σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Υπενθυμίζεται πως δέκα νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοινώθηκαν πριν από λίγη ώρα από τον ΕΟΔΥ στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα, τέσσερα στο Ηράκλειο, δύο στο Ρέθυμνο και τέσσερα στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble