ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο: 12 μηνών αγοράκι θετικό στον κορωνοϊό

Πρόκειται για τον νεότερο ασθενή στην Κρήτη. Το ενός έτους αγοράκι είναι ασυμπτωματικό και παραμένει σε κατ’ οίκον περιορισμό

Αγοράκι ενός έτους βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό, ωστόσο σύμφωνα με τον διοικητή του Βενιζέλου Νοσοκομείου κ. Κώστα Τερζάκη, το παιδί είναι ασυμπτωματικό και μετά το τεστ Covid, που υπεβλήθη, ακολουθώντας τις οδηγίες των γιατρών, παραμένει σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Σημειώνεται ότι ακόμη δεν είναι σαφές πώς ο ιός πέρασε στο παιδί.

caffeine adv2020b

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι άλλα δύο κρούσματα κορωνοϊού ακόμα επιβεβαιώθηκαν από τεστ που πραγματοποιήθηκαν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Ειδικότερα, πρόκειται για έναν 83χρονο άνδρα, ο οποίος είναι ασυμπτωματικός, απύρετος, όπως χαρακτηριστικά είπε στο neakriti.gr, ο κ. Τερζάκης, ωστόσο σύμφωνα με τον ίδιο έχει υποκείμενα νοσήματα, με αποτέλεσμα να κρίνεται επιβεβλημένη η νοσηλεία του στη Μονάδα Covid του Νοσοκομείου.

neratzoulis neo

Επίσης άλλος ένας 53χρονος άνδρας εμφάνισε συμπτώματα και συγκεκριμένα βήχα, έκανε το τεστ και βγήκε θετικό στον κορωνοϊό, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία και παραμένει σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Υπενθυμίζεται πως δέκα νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοινώθηκαν πριν από λίγη ώρα από τον ΕΟΔΥ στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα, τέσσερα στο Ηράκλειο, δύο στο Ρέθυμνο και τέσσερα στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.

Back to top button