Παρασκευή, 23 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΗλεκτρικά λεωφορεία στον Άγιο Νικόλαο; | Video

Ηλεκτρικά λεωφορεία στον Άγιο Νικόλαο; | Video

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Αγίου Νικολάου ήταν η παραχώρηση 2 ηλεκτρικών λεωφορείων (20 θέσεων το καθένα).

Όπως ανέφερε ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, ο δήμος βρίσκεται στην διαδικασία απόκτηση τους στο πλαίσιο του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» για να χρησιμοποιηθούν στην πόλη.

mechanical adv 2021

Η προυπόθεση όπως ανέφερε ο κ. Ζερβός ελιναι να υπάρχει δυνατότητα σύστασης αστικής συγκοινωνίας στην οποία απόφαση έχει λάβει το Δημοτικό Συμβούλιο στο παρελθόν και φυσικά την χρησιμοποιεί για ένα θετικό αποτέλεσμα.

apostolakis adv 2

Επίσης ο δήμος Αγίου Νικολαόυ βρίσκεται σε συζητήσεις με το ΚΤΕΛ Λασιθίου για μετακίνηση χωρίς εισιτήριο το οποίο είναι και προϋπόθεση για την παραχώρηση των 2 ηλεκτρικών λεωφορείων.

Η σύμβαση αυτή θα έρθει σε λίγο καιρό προς ψήφιση στο ΔΣ.

Να συμπληρώσουμε ότι τα ηλεκτρικά λεωφορεία θα είναι και προσβάσιμα και σε άτομα με αναπηρία (ΑΜΕΑ).

Ο τύπος των ηλεκτρικών λεωφορείων θα είναι όπως και αυτά που φαίνονται στην παραπάνω φωτογραφία τα οποία είναι τα λεωφορεία που παραδόθηκαν στον Δήμο Ηρακλείου που υπόκειται στην πράξη «Κοινές Δράσεις για τη Δημιουργία Πράσινων – Περιβαλλοντικά Φιλικών Διαδρομών μέσα σε Τουριστικές Περιοχές”, η οποία έχει ως ακρωνύμιο το “ECOROUTs” και εντάσσεται στο Πρόγραμμα Συνεργασίας “INTERREG V-Α Ελλάδα-Κύπρος 2014-2020».

Δείτε το αναλυτικό απόσπασμα στο χθεσινό Δημοτικό Σύμβούλιο που μεταδόθηκε ζωντανά από το Κρητικό Πρακτορείο Ειδήσεων – cna.gr:

zygos gif 2020b
wind one adv
Γιώργος Βαρνακιώτης
Γιώργος Βαρνακιώτηςhttps://www.mediahouse.gr
Η αλήθεια μοιάζει με το φάρμακο που είναι πικρό, μα τόσο σωτήριο για τον οργανισμό. Στην οικογένεια του cna.gr δεν κρύβεται τίποτα!
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble