ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
ΚΡΗΤΗ

Ηλεκτρικά λεωφορεία στον Άγιο Νικόλαο; | Video

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Αγίου Νικολάου ήταν η παραχώρηση 2 ηλεκτρικών λεωφορείων (20 θέσεων το καθένα).

Όπως ανέφερε ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, ο δήμος βρίσκεται στην διαδικασία απόκτηση τους στο πλαίσιο του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» για να χρησιμοποιηθούν στην πόλη.

“ΧΡΥΣΟΣ

Η προυπόθεση όπως ανέφερε ο κ. Ζερβός ελιναι να υπάρχει δυνατότητα σύστασης αστικής συγκοινωνίας στην οποία απόφαση έχει λάβει το Δημοτικό Συμβούλιο στο παρελθόν και φυσικά την χρησιμοποιεί για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Επίσης ο δήμος Αγίου Νικολαόυ βρίσκεται σε συζητήσεις με το ΚΤΕΛ Λασιθίου για μετακίνηση χωρίς εισιτήριο το οποίο είναι και προϋπόθεση για την παραχώρηση των 2 ηλεκτρικών λεωφορείων.

“IN_AND_OUT

Η σύμβαση αυτή θα έρθει σε λίγο καιρό προς ψήφιση στο ΔΣ.

Να συμπληρώσουμε ότι τα ηλεκτρικά λεωφορεία θα είναι και προσβάσιμα και σε άτομα με αναπηρία (ΑΜΕΑ).

Mechanical Solutions

Ο τύπος των ηλεκτρικών λεωφορείων θα είναι όπως και αυτά που φαίνονται στην παραπάνω φωτογραφία τα οποία είναι τα λεωφορεία που παραδόθηκαν στον Δήμο Ηρακλείου που υπόκειται στην πράξη «Κοινές Δράσεις για τη Δημιουργία Πράσινων – Περιβαλλοντικά Φιλικών Διαδρομών μέσα σε Τουριστικές Περιοχές”, η οποία έχει ως ακρωνύμιο το “ECOROUTs” και εντάσσεται στο Πρόγραμμα Συνεργασίας “INTERREG V-Α Ελλάδα-Κύπρος 2014-2020».

Δείτε το αναλυτικό απόσπασμα στο χθεσινό Δημοτικό Σύμβούλιο που μεταδόθηκε ζωντανά από το Κρητικό Πρακτορείο Ειδήσεων – cna.gr:


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Γιώργος Βαρνακιώτης

Η αλήθεια μοιάζει με το φάρμακο που είναι πικρό, μα τόσο σωτήριο για τον οργανισμό. Στην οικογένεια του cna.gr δεν κρύβεται τίποτα!

Σχετικά άρθρα

Back to top button